maanantai 2. helmikuuta 2015

Muutto suoritettu!


Ihanaa! Vihdoinkin muutto on tehty taloomme ja pääsen näpyttelemään teille nopeasti kuulumiset :). Tosiaan lauantaina suoritimme muuton ystäviemme avustuksella - eihän siinä muutossa mennyt kuin 9-10 tuntia. Ensimmäisestä kuvasta näette millainen määrä tavaraa alakerrassa oli lauantaina muuton jälkeen. Toki kuvaan ei mahtunut kaikki laatikot ja jätesäkit, joten purettavaa oli ihan mieletön määrä.

Eilinen meni siivoillessa mökkiä, mutta tänään olemme saaneet jo suurimman osan tavaroista purettua paikoilleen. Osa esineistä etsii vielä sitä omaa paikkaansa, mutta tämmöiset pienet esteettiset asiat saa onneksi tehtyä myöhemminkin ajan kanssa :).

Kissat toimme taloon heti lauantaina muuton jälkeen ja vähän jännäilimme kuinka he suhtautuvat uuteen kotiin. Kissat olivat heti innoissaan, kun nyt tilaa on niin paljon. Yleensä kissat ovat syöneet huonosti ensimmäiset päivät muuton jälkeen, mutta heti lauantaina kaikki kolme kissaa söivät ja joivat normaalisti, mikä oli suuri helpostus, koska itselleni tämä kissojen reagoiminen oli todella iso stressin aihe.

Tämä viikko menee taloa laittaessa, joten bloggaaminen voi olla nyt hetken aikaa hieman vaihtelevalla tasolla. Yritän kuitenkin blogata ja kuvata heti, kun sellainen rako löytyy. Kimmokin on tämän viikon kotona, joten nyt olisi hyvä sauma saada hovikuvaaja käyttöön :).

Nyt lähden jatkamaan laatikoiden purkamista - kivaa viikkoa kaikille!
10 kommenttia on "Muutto suoritettu!"
 1. Heii hurjasti onnea uuteen kotiin!:) en malta oottaa sisustuspostauksia, kun ootte löytäneet kaikille tavaroille omat paikkansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Silja - on ollut kyllä aivan ihanaa päästä omaan taloon <3
   Kevään aikana blogi täyttyy varmasti sisustuspostauksista! :)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä laatikoiden purkuun. Itse olen muuttanut 4 kertaa viimeisen kahden vuoden sisään, niin raskausmahan kuin vauvan kanssa joten tiedän tuskan tässä hommassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! :) Tsemppiä kyllä tarvitaan vielä parin päivän ajan, että saamme kaikki laatikot tyhjiksi :).
   Hui, on ollut varmaan raskaat muutot :o. Just sunnuntaina puhuimme mieheni kanssa, että onneksi ei vielä ole lapsia, koska muuten tavaroiden purkaminen olisi vielä hankalempaa.

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! :) Tosi kiva, kun kissat ottivat heti talon omakseen, hih. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kissat kyllä nauttivat, kun tilaa on niin paljon :)

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin! :D Voi miten ihanan valoisaa tuolla varmasti on päiväsaikaan (ikkunat <3)! Ja noi teidän kissat, en kestä x) <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos <3 Mulle on tosi tärkeetä, että taloon tulee paljon luonnonvaloa, joten sen mukaan pitkälti mietittiin taloa. Tämä alakerta on kyllä ihanan valoisa avaran tilansa ja ikkunoiden ansiosta :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin. <3 Ja miksi kisut viihtyy lavuaarissa, eikö se ole kylmäkin. Meidän Onni istua töröttää aina lavuaarissa. Hassua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Olen myös ihmetellyt, että mikä noissa lavuaareissa oikein on, kun niihin on pakko tunkea. Meillä Diego on ihan hulluna lavuaareihin ja kaksi muuta kissaa eivät ole ainakaan vielä ottaneet asiakseen nukkua lavuaareissa :)

   Poista