lauantai 7. helmikuuta 2015

Päivän asu 06/02/2015


Takki / Jacket - H&M
Mekko / Dress - Vero Moda
Kengät / Shoes - Zalando (Anna Field)

Huomenta! Eilen aamupäivällä havaitsin jotain merkillistä - ulkona paistoi aurinko oikein kunnolla ja sää oli todella keväinen! Mulla tuli auringonpaisteesta todella hyvä fiilis ja aloin vielä innokkaammin odottamaan kevättä saapuvaksi. Valon innoittamana pyysin Kimmon kuvaamaan päivän asuni samalla, kun kävimme kaupassa. Tuohon aikaan tosin aurinko oli jo laskemaisillaan, mutta se ei kuitenkaan haitannut iloista mieltäni. Kummasti vain tämmöiset pienet asiat saavat päivän tuntumaan heti paljon paremmalta :).Tilasin Zalandolta viime vuoden puolella Anna Fieldin matalapohjaiset saapikkaat, koska kaikista saapikkaistani löytyy jonkin verran korkoa. Saapikkaat saapuivat mulle todella nopeasti ja innolla niitä aloin heti testailemaan. Saapikkaiden varsi on nilkkojen kohdalta löysä, mutta taas saapikkaiden yläreuna on todella kireä. Tämän takia saapikkaat menevät nilkkojen kohdilta hieman ryttyyn jokaisella askeleella. Sovitin kenkiä pillifarkkujen kanssa ja voi jeesus nämä saapikkaat puristivat säärtäni. Petyin näihin kenkiin todella paljon ja ajattelin myydä ne muuton jälkeen. Eilen kuitenkin päätin antaa näille saapikkaille uuden mahdollisuuden, koska aloin pohtimaan, jos nämä tuntuisivat paremmilta jaloissa, kun minulla on vain legginssit. Ja niinhän ne tuntuivatkin - saapikkaiden varsi ei kiristänyt yhtään sääriä! Näistä kengistä taisi jäädä siis sellaiset yksilöt, joita käytän vain jatkossakin leggareiden kanssa :).

Olisin kaivannut tähän asuun koruja, mutta en vielä ole purkanut kaikkia korujani laatikosta pois. Putkimies nimittäin tulee vasta ensi viikolla laittamaan yläkerran vessan kuntoon, joten en ole viitsinyt täyttää kaappeja ja tasoja meikeilläni ja koruillani, ettei nämä ole hänen tiellään, kun tulee töihin. Enköhän minä kuitenkin vielä muutaman päivän kestä ilman koruja :).

Huomenna ajattelin käynnistää blogissa pienen arvonnan, joten muistakaa tulla kurkkimaan blogini puolelle huomennakin ;).


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti