torstai 19. helmikuuta 2015

Päivän nassu 19 / 02 / 15

Tänään testasin vihdoinkin LivBoxin mukana tullutta Lumenen Nude Perfection kevytmeikkivoidetta ja ajattelin samalla kuvata muutenkin tämän päivän nassun. Postauksen kuvia varten asetin riviin kaikki tuotteet, joita käytin tämän päivän meikissä. Hassua oli huomata kuinka paljon sitä käyttääkin erilaisia meikkituotteita ihan arkimeikissäkin.


Meikkipohja: IsaDora Color Correcting-peitepaletti, Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoide, Maybelline Fit Me!-puuteri.
Kulmat: Lumene Blueberry kulmakynä, Lumene Blueberry kulmaväri, Lumene Blueberry muotoilugeeli.
Silmät: H&M Nudes-luomiväripaletti, Lumene Blueberry rajausväri, Rimmel Scandaleyes Retro Glam-ripsiväri.Meikkipohjaan käytin tosiaan ensimmäistä kertaa Lumenen kevytmeikkivoidetta ja lopputulokseen olin hyvinkin tyytyväinen. Olen jo pitkään käyttänyt Maybellinen Fit me!-meikkivoidetta, koska sen vaalein sävy on ollut minun iholleni juuri se oikea sävy ja muutenkin meikkivoide on ollut koostumuksensa puolesta täydellinen minulle. Kuitenkin Lumenen meikkivoide päihitti koostumuksellaan Maybellinen meikkivoiteen sata-nolla, mutta vaalein sävy ei ollut ihan niin vaalea kuin olisin toivonut. Sävyosion voittaa siis Maybellinen meikkivoide.

Nude Perfection-meikkivoide oli todella juoksevaa, kun laitoin sitä meikkisieneen. Aloin mielessäni pelkäämään, ettei meikkivoide kuitenkaan peitä ihon virheitä tarpeeksi, mutta tässä sain todeta olevani väärässä. Meikkivoide peitti kuin peittikin virhekohdat ja iho jäi ihanan kevyen tuntuiseksi. Ehdottomasti siis tulen kuluttamaan Lumenen meikkivoideputelon tyhjäksi :). 


Vielä pitää mainita Lumenen Blueberry meikeistä sen verran, että näissä Lumene on onnistunut todella hyvin! Arkimeikissäni käytän Lumenen Blueberry tuotteista jopa neljää, joten selvästi olen tähän meikkisarjaan tykästynyt. Meikkipussiin voisin vielä hankkia Lumenen Blueberry Wild Curl-ripsivärin, koska itseäni ainakin kiinnostaa onko tämä ripsiväri yhtä hyvää luokkaa kuin sarjan muut tuotteet :).


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti