sunnuntai 22. helmikuuta 2015

#TBT : Pienen pieni kuvahaaste

Otsikko pitäisi olla oikeastaan #TB: Pienen pieni kuvahaaste, koska en nyt tätä torstaina toteuttanut, mutta annetaan sen nyt olla #TBT :). Bongasin torstaina Nooran blogista kivan kuvahaasteen: "Avaa tietokoneesi kuvatiedostot. Valitse kansioista järjestyksessään viides. Avaa se. Valitse kansion viides kuva ja kerro tarina sen takaa.". Haaste kuulosti niin kivalta, että päätin toteuttaa tämän heti, kun ehdin siirtämään vanhalta koneelta kuvat tähän koneeseen, mitä nyt käytän. Oikeastaan tämä Nooran haaste oli todella hyvä jo senkin takia, että sain vihdoinkin aikaiseksi siirtää vanhat kuvat talteen myös tälle koneelle. Enhän mä ole kuin lykännyt tätä hommaa noin 2½ vuotta - hups. 

Kaivoin MacBookin syövereistä viidennen kansion ja viidennen kuvan.


Tämä kuva on vuodelta 2011, kun olin viikon lomalla Egyptissä, Hurghadassa noin tarkemmin. Muistan, että otin tämän kuvan ensimmäisenä lomapäivänä, kun tutustuimme rantaan auringossa löhöten ja kuumuudessa hikoillen. Meri oli älyttömän kauniin värinen ja iltaisin oli ihana mennä istumaan rannalle, kun se tuntui olevan ainut rauhallinen alue koko paikassa.

Muuten en reissusta pitänyt ja kohdekaan ei miellyttänyt. Tulipahan kuitenkin nähtyä Egyptiä ja todettua, ettei sinne toista kertaa tarvitse mennä :).

Semmoinen kuva löytyi minun kuvakansioistani - minkälainen teidän viides kuva, viidennestä kansiosta oikein on? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti