tiistai 10. helmikuuta 2015

Ystävä kylässä


Meillä on nyt käynyt joka päivä vieraita muuton jälkeen ja se on ollut aivan ihanaa! Pitkästä aikaa olemme nähneet paljon kavereitamme lyhyen ajan sisällä. Mökillä asuessamme pidimme aina välillä illanistujaisia, joihin tuli kerralla aina suurin osa kavereistamme. Yksittäiset käynnit taas jäivät vähemmälle jo ajanpuutteen takia.

Hennakin kävi viime viikon sisällä meillä kaksi kertaa - torstaina pikaisesti viettämässä iltaa ja sunnuntaina hän tuli vielä kahvittelemaan ihan ajan kanssa. Henna ei päässyt ollenkaan mökille käymään, joten tämä tuntuu ihan luksukselta, kun hän pääsee vihdoinkin meille. Kyllä se vain niin on, että elämässä tarvitsee niitä yhteisiä hetkiä ystävien kanssa :).


Sunnuntain kahvittelu sisälsi laihaa kahvia, suklaakeksejä, naurua ja tottakai puhetta mistäs muusta kuin miehistä! Vatsalihakset kyllä saavat aina treeniä, kun tämä tyttö tulee kylään - huh huh :). Näitä päiviä lisää kiitos!

Viikonloppu oli aivan ihana ja eilen tuntui aamulenkin jälkeen siltä, että hyvä viikkokin lähti käyntiin. Illalla sitten aloin ihmettelemään, että miksi silmät vuotavat ihan älyttömästi ja muutenkin ne oli sen tuntuiset kuin yleensä ovat, kun olen kipeä. Hetkeä myöhemmin huomasin, että ääni alkoi olla flunssainen ja nenä vuotamaan. Saas nähdä mihin tämä kehittyy - juuri nyt en välittäisi flunssasta.

Kuinkas teillä on viikko alkanut? :)


6 kommenttia on "Ystävä kylässä"
 1. Täälläkin on viikko käynnistynyt supermukavissa merkeissä, toivotaan, että loppuviikkokin on yhtä onnistunut! <3 Ihanaa päivää sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoinkin, että olitte Jokereiden matsissa ollu? :) varmaan oli hauska reissu :)

   Poista
 2. Tuituiii <3 ! ollaan niin sööpöjä.

  VastaaPoista
 3. Oon töitten takia tosi laiska kutsuun ihmisiä kylään, mut nyt ku oon saanu kotia laitettua ja on ollut hieman vapaata, niin on ollut tosi ihana kutsua ihmisiä kylään! :) Alotin tän viikon vapailla, hieman remppailua, lenkkeilyä ja chillausta - niistä on parhaat vapaat tehty! <3

  Hauskaa tiistai-iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaapäivät on kyllä kiva käyttää niin, että kutsuu ystäviä kylään tai lähtee itse kyläileen :) harvoin sitä jaksaa lähteä mihinkään töiden jälkeen.

   Kivaa iltaa myös sulle Terhi <3

   Poista