tiistai 31. maaliskuuta 2015

Hoitolan yksityiskohtia

Heipsan! Tulin tekemään pikapostauksen, koska kohta meille pärähtää Kimmon vanhemmat kahville :). 

Mulla tuli viime viikolla mieleen, että olisi kiva näyttää teillekin edes pintaraapaisulla hoitolani yksityiskohtia vaikka en muuten työasioita halua tänne blogin puolelle tuoda. Hoitolani on ollut auki nyt kuukauden ja tila on vielä aivan kesken. Kauhe sisustusinspiraatio olisi tilan kuntoon laittamiseen, mutta rahapussin ei halua vielä toteuttaa sisustusideoita.

Hoitola on oikea IKEA-kokonaisuus, koska melkein kaikki huonekalut olen ostanut IKEA:sta. IKEA oli myös näin aloittavalle yrittäjälle se fiksuin veto, koska sieltä saa huonekalut suht edullisesti. Mutta mennäänpäs nyt niihin yksityiskohtiin...


Hoitolaan valikoitui väreiksi oikeastaan ihan vahingossa tummanvioletti ja limenvihreä. Nämähän värit toimivat meidän häiden teemaväreinäkin, joten ihan huvitti, kun huomasin, että olin hoitolaan hamstrannut samoja sävyjä :). 

Hoitolan seinät ovat valkoiset, samoiten työpöytä ja IKEA:sta hankittu kaappi, mikä näkyykin ylläolevassa kuvassa. Tila on vaaleiden pintojen ansiosta ihanan valoisa, mutta halusin silti joukkoon väriä, ettei kokonaisuus ole liian kliininen.

Vihaan muovikukkia, koska ne ovat vain mielestäni niin rumia ja niistä näkee kaukaa, ettei ne ole aitoja. Päädyinkin hankkimaan hoitolaan pari viherkasvia, mitkä eivät oikein tuoksu millekään. Hoitolaan en uskalla voimakkaan tuoksuisia kasveja hankkia, koska ikinä ei tiedä tuleeko asiakkaaksi sellainen henkilö, joka on todella herkkä voimakkaille tuoksuille.


IKEA:sta löysin sattumalta juuri sopivan kärryn hierontatavaroilleni. Nämä kärryt ovat vielä siitä hyvät, että niissä on pyörät, joten voin helposti kuljettaa sitä mukanani hieronnan aikana. Näin ollen esimerkiksi hierontavoide ei voi unohtua toiselle puolelle hierontapöytää.

En alkuun syttynyt tuolle IKEA:n valkoiselle sermille, mutta nyt, kun olen sitä kuukauden päivät katsellut niin tykkään siitä kovasti. Se tuo valkoisella kankaallaan kivasti pehmeyttä muuten vielä niin kolkkoon tilaan. Ajattelinkin käydä ostamassa vielä toisen samanlaisen sermin IKEA:sta, kun seuraavan kerran sinne menen.


Hoitolan wc:ssä on väreinä valkoinen, musta ja limenvihreä. Vessa on todella pieni, joten sinne en voinut mitään suurempaa kaappia hankkia. Onneksi löysimme Bauhausista tuon pienen lavuaarikaapin, mikä ei vie paljoakaan tilaa ja on siroutensa ansiosta todella kivan näköinen. Vessassa on tällä hetkellä harmaan värinen matto, koska en ole vieläkään löytänyt mistään vihreää ja todella pientä mattoa.

Tulipas sitä jaariteltua enemmän mitä piti ja nyt kello näyttää jo niin paljon, että mun pitää suunnata kahvin keittoon. Kivaa tiistai-iltaa kaikille!
4 kommenttia on "Hoitolan yksityiskohtia"
 1. Ihanan näköistä ja hyvät värit + aivan ihana tuo vihreä taulu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kitty! :) mun mies on joskus monia vuosia sitten ostanut tuon taulun ja samaan sarjaan kuulu vielä vaakatasossa oleva taulu. En halunnut noita tauluja enää meidän taloon, mutta hoitolan sisustukseen ne sopivat todella kivasti :)

   Poista
 2. Näyttää niin siistiltä, kodikkaalta ja raikkaalta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :) Vielä on paljon kyllä laittamista, kunhan rahapussi antaa myöden :)

   Poista