torstai 5. maaliskuuta 2015

Ihana IsaDoran huulipunaMinun olisi tehnyt mieli kirjoittaa otsikkoon "Ihana, ihana, ihana IsaDoran huulipuna", mutta päätin tiivistää hehkutukseni vain yhteen ihana sanaan :). Kerroinkin teille aikaisemmin, että tein Prettyltä tilauksen, johon kuului tämä IsaDoran Twist-Up Matt Lips-huulipunakynä. Päädyin hyvin neutraaliin Naked-sävyyn, mikä on IHANA! Se sopii aivan kaiken kanssa - arkimeikin, että myös vahvemman iltameikin kaveriksi. 

Nämä mattakynät ovat nyt IsaDoran kevään uutuuksia ja täytyy sanoa, että IsaDora on kyllä onnistunut näissä mattahuulikynissä täydellisesti! Huulipuna levittyy hyvin huulille ja pinnasta tosiaankin jää juuri sopivan mattainen. Tämä tuote on mielestäni varsin hyvä sellaisille ihmisille, jotka eivät ole tottuneet käyttämään huulimeikkiä tai eivät halua räväyttää huulimeikillä. Itse en ole koskaan ollut kovinkaan kiinnostunut huulimeikistä, koska tykkään meikata silmät voimakkaasti. Omaan silmääni naamani näyttää hassulta, jos silmät että huulet ovat meikattu voimakkaasti. Tämä Naked-sävy sopii todella hyvin arkimeikkini kaveriksi ja olenkin nyt jo parina päivänä ottanut tämän osaksi meikkiäni.

Plussaa tulee vielä tämän mattaisan huulipunan kestosta! Kun testasin tätä mattakynää ensimmäisen kerran, niin pohdin mielessäni, että kuinkakohan kauan tämä edes pysyy huulilla. Päivän mittaan huomasin, että huulipuna ei ollut oikein mihinkään kulunut vaikka olinkin juonut ja syönyt päivän aikana. Se on aina ärsyttävää, jos vaikka juot vettä pullosta ja sen jälkeen katsot peiliin huomataksesi, että puolet huulipunasta on jäänyt pullon reunaan. Tämän IsaDoran huulipunan kanssa ei ollut sitä ongelmaa :). Illallakin vielä näki, että olen jotain huulipunaa sipaissut huuliini, vaikka en ollut korjaillut tai lisännyt sitä yhtään päivän aikana. Huippu tuote siis!

Oletteko te testanneet näitä IsaDoran uutuus mattahuulikyniä? :)6 kommenttia on "Ihana IsaDoran huulipuna"
 1. Onpa kaunis sävy! Tämä voisi toimia mullakin, kun huulipunia en oikein vieläkään ole oppinut käyttämään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti toimisi! :) kannattaa ehdottomasti kokeilla :)

   Poista
 2. Vaikuttaa tosi ihanalta! :) Tuota voisi testatakin. Sävy on niin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä IHANA! :) Ja Naked-sävy on juuri siitäkin hyvä, kun sopii niin monen kanssa :).

   Poista
 3. Tosi kauniin sävyinen! Itseasiassa juuri sellainen jota olen etsinyt, kiitos tästä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tästä postauksesta oli sulle hyötyä! :) Sävy on kyllä täydellinen :).

   Poista