lauantai 14. maaliskuuta 2015

Illan meikki

Heipparallaa! Tänään suuntaan Hennan kanssa Himokselle katsomaan Jenni Vartiaista ja nyt olen jo saanut naamani iltaa varteen kuntoon. Kävin Hennalla tuossa aikaisemmin päivällä ja hän laittoi minulle luomivärit ja tekoripset. Muuten meikki on sama kuin arkimeikkini, mutta tosiaan luomiin käytettiin Hennan luomivärejä.


Meillä on Hennan kanssa aina tapana laittaa tekoripset, jos lähdetään iltaa viettämään, joten tästä perinteestä ei tänäänkään poikettu. Nyt on hieman outo olla tekoripset silmissä, kun sellaisia ei hetkeen taas ole pitänyt. Mä en ymmärrä miten ihmeessä kaikki saa laitettua itselleen räpsyttimet niin, että ne pysyy koko illan repsottamatta. Aina, kun itse yritän laittaa ripsiä paikoilleen, niin joko en saa niitä paikoilleen ollenkaan tai sitten ne repsottaa tunnin päästä. Onko jollain tätä samaa ongelmaa?

Tänään kiharsin myös hiukseni pitkästä aikaa ja laskeskelin, että en ole hiuksiani kihartanut ainakaan pariin kuukauteen. Nyt kiharat sojottavatkin minne sattuu ja en tiedä miten saisin nämä laitettua paremmin ennen Himokselle lähtöä. Tässä sen taas huomaa, että pidemmän tauon jälkeen jopa kiharrin tuntuu oudolta kapistukselta.

Nyt lähden suunnittelemaan illan asuni loppuun, eli siis asukriiseilemään :). Toivotaan, että meillä tulee hauska ilta Hennan kanssa. Pitäkää tekin hauska ja rentouttava viikonloppu! :)1 kommentti on "Illan meikki"