torstai 19. maaliskuuta 2015

Jenni Vartiainen / Himos

Taas uusi viikonloppu on nurkilla ja minä saan nyt vasta aikaiseksi tehtyä postauksen viime viikonlopusta. Olimme tosiaan lauantaina Hennan kanssa Himoksella katsomassa Jenni Vartiaista ja reissu oli kyllä mahtava. Himos areenalla oli tosin niin paljon porukkaa, että kulkeminen ja keikan vahtaaminen olivat hippasen haastavia. Keikasta tuli tuliaisena pienoinen väsymys, joten sen takia en ole jotenkin jaksanut käydä keikkapostauksen kimppuun. 

En suuremmin ole ikinä ollut Jenni Vartiaisen fani, mutta lähdin nyt keikkaa katsomaan Hennan seuraksi. Pari hyvää biisiä Jennillä on, mutta siihen ne sitten jäävät. Keikka oli varmasti Jennin faneille hyvä, mutta itse jäin hieman kylmäksi. 

Kuvia ei tullut illan aikana paljoakaan otettua - omaa kameraani en jaksanut areenalla kaivaa ollenkaan laukusta. Nämä kuvat otin Hennan kameralla ja oikein ihmettelin, miten hyvät sain aikaiseksi, koska käytin outoa kameraa ja lonkalta näpsin kuvia ihmispaljoudessa.
Oli mukava käydä pitkästä aikaa keikalla ja nyt olisi hinku lähteä ensi kuussa uudestaan Himokselle katsomaan Kaija Koota. Voi tosin olla, että vanha ei enää jaksa ja tarvitsen tästä reissusta pidemmän palautumisajan kuin kuukauden :).


2 kommenttia on "Jenni Vartiainen / Himos"