maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kuulumisia ja Instaweek 10

Huomenta ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :) Mulla on jotenkin todella hyvä fiilis, koska tälle viikolle on luvattu lämmintä ja aurinkoa - kevät saa siis minun puolestani nyt alkaa! :). Hyvää fiilistä myös lisää se, että suuntaan ihan kohta Tampereelle, koska minulla on taas kampaaja-aika ihanalle Kirsille. Tyvi on huutanut jo jonkun aikaa uutta väriä ja latvatkin menivät viimeisen parin viikon aikana todella huonoon kuntoon. Onkin ihana saada nyt hiukset taas kuntoon vähäksi aikaa :).


1. Uudet tulppaanit ja uusi Cosmo sointuivat hyvin yhteen.
2. Multitasking menossa: ruoanlaittoa ja ristikoiden täyttelyä.
3. Tiistain muikea naama. 
4. Aikainen herätys töihin ja ulkona maisemat olivat aivan liian talviset.

Minulla on pienoinen jännitys menossa, koska tänään päivällä meille tulee käymään paikallislehden toimittaja, joka tekee meidän yrityksistä jutun. Haastattelu ei sinänsä jännitä vaan kuvien otto juttua varten! Olen aina todella kiusaantunut, jos joku tuntematon ottaa valokuvia minusta ja nyt ne kuvat päätyy vielä lehteen asti. Äitini on ollut toimittaja, joten erilaiset haastattelutilanteet ovat hänen kauttaan tulleet tutuiksi. Tämä haastattelu on aika rento, koska toimittaja tulee meille tosiaan käymään ja haastattelu tehdään samalla, kun juodaan kahvit. Nyt vain toivotaan, että ne kuvat onnistuisivat, ettei tarvitse myöhemmin hävetä silmiä päästään :).


1. Täydellinen lounas: tonnikalasalaattia ja vesimeloonia.
2. Härski ihmettelee pöydälle ilmestyneitä kukkia.
3. Ostin kauniin keltaisia ruusuja, jotka tosin Kimmo päätti tiputtaa vahingossa lumihankeen, kun kannoimme ostoksia sisälle. Kukat ottivat tästä iskusta niin nokkiinsa, että olivat kuolleet yön aikana.
4. Kahvihetki Hennan kanssa ja uudet muumimukit.

Kevät ja aurinko eivät ole ainoat asiat, mitkä ovat saaneet mieleni nyt todella onnelliseksi. En olisi ihan heti uskonut, että joskus sanoisin, että työt ovat tehneet minut onnelliseksi. Ennen tein sellaisia töitä, jotka eivät todellakaan tuoneet onnellisuutta elämääni. Tottakai ne toivat hyviäkin asioita mukanaan, mutta en voinut sanoa olevani onnellinen, kun tein aikaisempia töitäni. Nyt kuitenkin olen saanut ensimmäisen työviikon aikana monta kertaa todeta mielessäni, että tämä on niin minun hommaani, mitä teen ja minä rakastan sitä :)! Elämässä on tärkeää löytää työ, josta oikeasti pitää, koska se on kuitenkin niin suuri osa elämää. En voisikaan kuvitella itselleni parempaa tilannetta töihin liittyen, kuin se nyt on :).


1. Työtila laitettu kuntoon.
2. Lenkkilook perjantailta. Sain todeta lenkin aikana, ettei loskasää, lenkkelijät ja autoilijat sovi yhteen.
3. Lauantaina otimme Kimmon kanssa yöllä vielä Carcassonne-matsin ja tulipa sitä keitettyä myös kahvitkin, että silmät pysyisivät auki.

Mulla on nyt jäänyt postaustahti 1 postaus/päivä kaiken kiireen takia ja luulen, että tällä mennään ainakin hetken aikaa. Mitä mieltä te olette tästä? Onko tämä postaustahti sopiva vai pitäisikö postauksia tulla se pari päivässä? Haluaisin muuten vielä kuulla olisiko teillä jotain postaustoiveita, joita voisin toteuttaa - jos jotain tulee mieleen niin heitelkää kommenttia! :)

Nyt menen laittamaan itseni kuntoon ja lähden ajelemaan kohti Tamperetta. Mukavaa maanantaita muruset ja toivotaan, että tästä viikosta tulee kaikille onnistunut! :)


1. Sunnuntain välipala.
2. Naistenpäivää vietettiin hyvin harmaassa säässä.
4 kommenttia on "Kuulumisia ja Instaweek 10"
 1. Kirjoitat kivasti. :) Hienoa, että olet löytänyt mieleisen työpaikan, se on ihan hirveän tärkeä asia elämässä. Ja ainakin mun mielestä yksi postaus per päivä on jo todella tiivis postaustahti!

  Jos kiinnostaa, kurkkaa: http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/ (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :). Kyllä se on todella tärkeää, että tekee työtä mitä rakastaa :).

   Poista
 2. Hyvä siitä jutusta tulee, ihan varmasti :) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! :) Kivaa päivää myös sulle Ansku! :)

   Poista