sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Lauantain asukokonaisuus


Mekko / Dress - VILA / Spartoo
Kengät / Shoes - Nelly
Korut / Jewellery - Glitter

Eilen harmittelin mielessäni, etten ehtinyt ottamaan Kimmon kanssa asukuvia illan asukokonaisuudesta, mutta löysin tähän ratkaisun! Kokosin asun osat lattialle ja ei kuin kamera laulamaan. Eihän tämä kuva nyt ole sama asia kuin kunnon asukuvat, jossa esimerkiksi tuon VILA:n mekon näkisi kokonaisuudessaan päälläni, mutta tällä mennään.

Tilasin joku aika sitten Spartoolta VILA:n mekon, mikä on sopiva arkeen, että juhlaan. Ennen eilistä mekko ei ollut vielä päätynyt päälleni, koska olin hieman säästellyt sitä Jenni Vartiaisen keikkaa varten. Mekon kaveriksi lisäsin vielä mustat legginssit, koska mekko ei ollut tarpeeksi pitkä, että olisin uskaltanut lähteä keikalle ilman leggareita. Mekko on muuten todella ihana, mutta vyötärön kohdalla on kuminauha, mikä aiheuttaa minulla aina välillä pienoisen ahdistuskohtauksen. Miten niin olen mukavuudenhaluinen?

Mekon kaveriksi valitsin myös tmmia koruja, mitkä olen joskus ostanut Glitteristä. Hopea ja musta sopivat kuin nenä päähän tämän mekon kaveriksi. 

Kenkien kanssa minulla oli pieni ongelma, koska olisin halunnut laittaa asun kanssa mustat kengät. Ostin Nellyltä mustat nilkkurit eilistä iltaa varten, mutta joku niissä ei iskenyt. Pidin kengät kyllä, mutta jotenkin ne eivät sopineet tämän asun kanssa. Mietin vielä olisinko mekon kaveriksi laittanut mustat saapikkaat, mutta asu huusi korkoja. Päädyin lopulta siis tukeviin, mutta näyttäviin Nellyn ruskeisiin nilkkureihin.

Mitäs tykkäätte asukokonaisuudesta?

*Blogikirjoitus sisältää useita linkkejä, jotka ovat bloggaajalle tuloa tuovia mainoslinkkejä.
2 kommenttia on "Lauantain asukokonaisuus"
  1. Vau, nuo kengät on aika päheet kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja ovat vielä hyvät kävelläkin leveän korkonsa ansiosta :)

      Poista