lauantai 7. maaliskuuta 2015

Laura testaa: Helmikuun LivBox


Ihan kohta saapuu meidän LivBoxin tilaajien hyppysiin tämän kuun LivBox, joten on aika sanoa vielä viimeinen sana helmikuun LivBoxin tuotteista. Olen aikaisemmin jo kertonut omia mietteitäni parista tuotteesta: tästä pääset lukemaan kuinka hehkutin Paesen monoluomiväriä ja tästä löydät Lumenen kevytmeikkivoiteen testailun.

Nyt haluaisin jakaa teille vielä omat kokemukseni koskien LivBoxin mukana tulleita Eucerinen suihkussa käytettävää vartaloemulsiota ja Nivean Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar-puhdistusnestettä. 

Aikaisemmin kerroin, että pidän Eucerinen tuotteista jo ihan sen takia, että ne ovat todella ihoystävällisiä. Itselläni iho ottaa herkästi nokkiinsa esimerkiksi ilman vaihtelusta ja kemikaaleista, joten olin aivan sata varma, että tämä Eucerinen vartaloemulsio sopii iholleni. Ja niinhän se sopikin! Tämä vartaloemulsiohan ei ole puhdistamiseen tarkoitettu vaan ihon kosteuttamiseen ja itse huomasin tämän todella auttavan positiivisesti kuiviin käsivarsiini. Pesin ensin suihkussa ihoni ihan suihkusaippualla, jonka jälkeen levitin vielä Eucerinen voiteen iholle. Tämän jälkeen voide tulee huuhdella pois iholta ennen kuivaamista. Suihkun jälkeen iho oli heti hieman pehmeämmän tuntuinen ja muutaman käyttökerran jälkeen saattoi nähdä kuivuuden vähenevän. Loisto tuote siis - ainut miinus puoli putelon näytekoosta.

Nivean 3-in-1 Micellar-puhdistusneste ei taas noussut ihan niin hyviin tuloksiin kuin Eucerinen vartaloemulsio, mutta ei se huonoksikaan tuotteeksi jäänyt. Puhdistusnesteen luvataan poistavan meikin, puhdistavan ja kosteuttavan. Kaikkea meikkiä ei tällä nesteellä saanut pois, varsinkin tumman silmämeikin kanssa oli ongelmia. Meikkipohjan puhdistamiseen ja poistamiseen tämä puhdistusneste oli todella hyvä, eikä tästä jäänyt kasvoille öljymäistä tunnetta, niin kuin monista puhdistusnesteistä tai -liinoista jää. Toivoin tämän tuotteen olevan pelastava enkeli ihon kuivuuteeni, mutta vielä en ole ainakaan muutoksia huomannut kuivuuden suhteen. Ehkä minun pitäisi ottaa tämän puhdistusnesteen lisäksi järeämmät aineet kehiin :). Oma mielipiteeni tästä tuotteesta menee keskiverron paikkeille. Tuote ei ole todellakaan huono, mutta ehkä en ymmärrä tuotteen saamia ylistys sanoja. Mutta niinhän se on, että kaikki tuotteet eivät vain sovi kaikille :).

Siinä oli minun mietteitäni näistä kahdesta tuotteesta. Nyt saa alkaa oikein kunnolla jänskäilemään, että mitä kivaa me saamme tämän kuun LivBoxista! :)
2 kommenttia on "Laura testaa: Helmikuun LivBox"
  1. Miten se aina onkin niin jännittävää kun Livbox tulee. Tuo Nivea odottaa kaapissa, yritän ensin tyhjentää muut putelit. Paljon siitä kehuja kuullut. Eucerin on todella hyvä merkki myös. Iloista viikonloppua Laura. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä - ihan kuin olisi joulu joka kuukausi :D minä avaan aina LivBoxin heti autossa, kun haen sen postista, koska en malta odottaa kotiin asti, että näen mitä tuotteita boxista löytyy :D

      Poista