perjantai 13. maaliskuuta 2015

Maaliskuun LivBox

Minulla hieman on tänään venähtänyt tämän postauksen teko. Minulla oli aamulla suuret suunnitelmat, että teen tämän postauksen aamun töiden jälkeen, mutta sää oli niin ihana, että päätin lähteä tunnin lenkille. Onneksi lähdin, nimittäin bongasin kevään ensimmäiset joutsenet! Kun tulin lenkiltä takaisin ajattelin, että syön salaattilounaan, minkä jälkeen uppoudun tämän postauksen pariin. Lounaan jälkeen tuli touhuiltua kotijuttuja ja postaus ihan unohtui. Päivällä päätimme lähteä Kimmon kanssa Tampereelle syömään ja Turtolan Kodin1:n shoppailemaan. Reissussa meni kauemmin mitä piti, joten vihdoista viimein pääsin näin ysin aikaa koneen ääreen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai miten se meni?

Elikkäs, nyt olisi taas aika kurkistaa tämän kuun LivBoxin sisuksiin. LivBoxin tuotteet oli kääritty tällä kertaa ihanaan mintunvihreään paperiin ja boxin avattua nenään tulvahti ihania tuoksuja.


Maaliskuun boxi hemmotteli miestäkin. Nimittäin LivBoxin tiimi oli laittanut pakettiin miehille Calvin Kleinin Reveal Men tuoksun. Kimmolle heti hihkaisin, että hänellekin oli boxin mukana tuoksunäyte ja hän oli tästä oikein mielissään. Calvin Kleinin tuoksu on tuoteselostuksen mukaan raikas, energinen ja itämainen tuoksu, mikä on myös hienostuneen maskuliininen. Emme vielä ole testanneet tuoksuja, joten kerron niistä sitten tuotteiden testailu-postauksessa. 

Meitä naisia oltiin hemmoteltu Chloén Love Story-tuoksulla, minkä testailua odotan innolla. Olen tykännyt hyvin paljon aikaisemmista Chloén tuoksuista, joten odotukset ovat korkealla Love Story-tuoksun suhteen.


Ihmetystä herätti tällä kertaa punainen pieni putelo, jonka pää oli tuommoinen tuttimainen. Hetken aikaa puteloa pyörittelin käsissäni ja kysymysmerkit vain leijailivat pääni päällä. Tämä hieman ällömakean hajuinen tuote on Nailfix Yummy Gummy-kynsinauhaöljy, mitä olen kerran nyt ehtinyt kokeilemaan. Kynsinauhaöljy kosteuttaa kynsinauhoja ja pipetin avulla sitä on helppo annostella kynsinauhoihin. Huomasin heti, että 1-2 tippaa öljyä riittää kynttä kohden, koska liiallinen öljy lähti mukavasti leviämään pitkin sormia. Tästäkin tuotteesta tulen kertomaan myöhemmin enemmän, kun olen paremmin öljyä testannut.

Meikkituotteena oli tällä kertaa Rimmelin Provocalips-huulipuna, joka on kaksiosainen huulipuna. Toisesta päästä levitetään ensin huulipuna, mikä tuo värin huulille. Toisessa vaiheessa käytetään huulipunan toista päätä, jossa on huulikiilto. Itse en pidä ollenkaan huulikiilloista, koska niiden tahmaisuus ei ole miellyttävää ja huulikiilloista tulee aina mieleen yläasteen discot. Aion kuitenkin rohkeasti kokeilla tätäkin tuotetta, mutta luulen, ettei tämä tule jäämään kovaan käyttöön. Psst... Huomasin tänään Citymarketissa, että tämä tuote oli tällä hetkellä tarjouksessa. Jos kaksivaiheinen huulipuna kiinnostaa, niin kannattaa mennä hakemaan se Cittarista :).


Maaliskuun LivBoxissa hemmoteltiin myös hiuksia Doven Oxygen & Moisture shampoolla ja hoitoaineella. Putelot olivat testikokoa, joten minä olen jo ehtinyt kuluttaa nämä jo melkein loppuun. Pitkähiuksisille näistä testikokoa olevista purkeista ei ole kyllä kovin pitkäksi aikaa iloa. Tykkäsin kuitenkin Doven shampoosta ja hoitoaineesta todella paljon ja voisin jopa tulevaisuudessa harkita näiden ostamista jatkossakin. Doven hoitoainetta ei tarvinnut paljoakaan laittaa, että lopputulos oli ihanan silkkinen. Ensimmäisellä kerralla minulla lorahti kämmeneen ihan liikaa hoitoainetta ja hiukset jäivätkin aivan lättäniksi. Pieni määrä tätä hoitoainetta siis riittää hiuksille.


Kaikista innostavin tuote oli tällä kertaa Bangerheadin Fresh Me Up!-kuivashampoo. Olen tehnyt monta tilausta Bangerheadilta ja aina miettinyt pitäisikö hankkia testiin tämä kuivashampoo. Aina se on kuitenkin jäänyt tilaamatta, joten nyt olikin kiva, että se saapui LivBoxin mukana. Olen kuullut tästä Bangerheadin kuivashampoosta paljon hyvää, joten ehdottomasti otan tämän kokeiluun. 

Lumene oli taas edustettuna maaliskuun LivBoxissa ja tällä kertaa Lumenelta löytyi Bright Now Vitamin C, eli kiiltoa kontrolloiva voidegeeli. Olen tätä tuotetta käyttänyt nyt parin päivän ajan ja voisin sanoa, että olen tykästynyt tähän tuotteeseen. Rakastuminen on vielä liian vahva termi, joten käytetään sanaa tykästyminen. Voidegeeli on sopivan kosteuttava ja sopii hyvin meikin alle. Koko päivän ihoni on tuntunut ihanan raikkaalta ja pehmeältä. 

Olen yleensä kertonut heti tässä esittelypostauksessa oman suosikkini, mutta nyt en osaa nimetä suosikkia. Lumenen voidegeeli on lupaava vaihtoehto suosikiksi, mutta vielä on liian aikaista sanoa. Maaliskuun LivBoxin mukana tuli ihania tuotteita, mutta mikään ei heti noussut sellaiseksi tuotteeksi, että olisin varma sen olevan täydellinen tuote minulle. Annetaan nyt kuitenkin ajan kulua ja ehkä osaan loppukuusta kertoa oman suosikkini, kun olen kaikkia tuotteita testannut kunnolla :).

Mitäs te tykkäsitte maaliskuun LivBoxista?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti