perjantai 6. maaliskuuta 2015

Muumimukikokoelma sen kuin kasvaa

Netissä on pyörinyt jo pitkään kuvia uusista muumimukeista, joissa komeilee Nuuskamuikkunen ja Pikku Myy. Tämä parivaljakko on ehdottomasti oma lempparini Muumeista, joten olihan nämä mukit pakko kotiuttaa. Mukit julkistettiin tosiaan 1. päivä tätä kuuta, mutta olin jo nähnyt näistä mukeista niin paljon kuvia, että tiesin jo tarkkaan millaiset ne ovat. Nuuskamuikkunen ihastutti minua värimaailmansa ansiosta enemmän kuin Pikku Myy-muki ja luonnossakin mukin vihreä sävy oli todella kaunis.

Nämä mukit olivat kivaa vaihtelua väriensä ansiosta, mutta taas kuvituksessa ei joku napannut. En tiedä miksi, mutta mulla jäi jotenkin sellainen tunne mukeja katsoessa, että jotain puuttuisi. Mitä mieltä te olitte näistä uusista muumimukeista?Kahvi kuitenkin maistuu aivan yhtä hyvältä näistä mukeista juotuna kuin muistakin mukeista. Päätin ottaa nämä uudet muumimukit käyttöön ensimmäisen kerran, kun Henna tuli meille toissapäivänä kylään - ei olisi voinut olla parempaa tilannetta juoda kahvia ensimmäisen kerran Pikku Myy-mukista :).

Postissa on vielä yksi muumimuki tulossa, jota odotan todella innolla :). Siitä toivottavasti kuulette ensi viikolla lisää :).
2 kommenttia on "Muumimukikokoelma sen kuin kasvaa"
 1. Kiteytit älyttömän hyvin, samaa totesin tädilleni kun näitä kaupassa hypisteltiin, että mikä näistä uupuu. Jotenkin valjuja. Ja kun tuo punainen muki ollut toiveissa niin pitkään. No olihan Muumimamma mutta se oli valju punainen, niin sitten Pikku Myyllä on noin ruma naama ja silmät ja nenä. Tykkään enemmän mukeista joissa hahmot pienempiä, kumpaisenkaan naama ei vetoa. Tuo vihreä ei värinä nappaa, mutta kukkien kanssa jotain kivaakin siinä on. :)

  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidän pienemmistä hahmoista ja näissä mukeissa olisi saanut olla jotain muuta kuvitusta lisäksi :). Minä tykkään tuosta vihreän sävystä - punainen sävy taas ei ole lempparini :D Toivotaan, että kesämuki olisi jokin ihana! :)

   Ihanaa viikonloppu myös sinulle Tiia <3

   Poista