torstai 12. maaliskuuta 2015

Newbies from House of Brandon

Heippa! Toivottavasti teidänkin päivää on piristänyt tuo ihana keltainen möllykkä - minä olen ainakin saanut tänään auringosta hyvin paljon lisäenergiaa! :) Vaikka aurinko paistaa ja tekisi mieli olla ulkona siitä nauttimassa, niin ajattelin tulla esittelemään teille nyt minun uusimmat hankintani keväälle ja kesälle.

Maanantaina minulle saapui House of Brandonin yhteistyön merkeissä tilaamani paketti ja olinkin oikein hämmästänyt paketin pikaisesta toimittamisesta. Toimitusaika on House of Brandonilla vain 1-2 arkipäivää, joten sieltä ehtii hyvin vaikka kiireellisimmissä tapauksissa tilaamaan itselleen vaatetta :).

Kevät tosiaan on jo aikalailla täällä ja halusinkin kevättä varten omaan vaatekaappiini lisää raitaa. Olen kertonut teile aiemmin, että minun pitäisi jostain löytää täydellinen raitamekko, mikä sopii arkeen. Tämä olikin ensimmäisenä ostoslistallani, kun lähdin tutkimaan House of Brandonin tuotteita. Sieltähän se täydellinen yksilö löytyi, nimittäin VILA:n Tinny-mekko. Mekko on juuri sopivan mittainen ja raidoillaan juuri ihanan raikas kevättä varten. Hetken aikaa pohdin ottaisinko lyhyt- vai pitkähihaisen version mekosta, mutta lopulta päädyin lyhythihaiseen. Mekko menee kesällä lämpöisempinä päivinäkin lyhyen hihojensa ansiosta :). Mekon selkämyksessä on vetoketjukiinnitys, mikä tuo mekon yläosaan kivasti ryhtiä. Yksi parhaimpia puolia tässä mekossa kuitenkin on se, että se on konepestävä! Yhä enemmän kaupoissa myydään vaatteita, jotka pitää pestä käsin ja olinkin onnesta soikeana, kun tämän mekon tiedoissa luki konepestävä. Mekon löydät TÄÄLTÄ.


Mekko ei jäänyt ainoaksi raidalliseksi vaatteksi, minkä klikkailin House of Brandonin sivuilla ostoskoriin. Löysin Jacqueline de Yong-merkiltä todella kauniin neuleen, mitä en voinut vastustaa. Tuon kaveriksi pitää ehdottomasti vielä hankkia tavallinen tummansininen t-paita ja toppi. Päädyin valitsemaan neuleen väriksi valkoisen, jossa on tummansinisiä raitoja. Minulla on suhteellisen vähän vaatekaapissani vaaleita vaatteita, joten tämän takia päädyin vaaleampaan versioon. Neule oli päällä todella rento ja heti tuli mieleen, että tämä neule sopii hyvin kesälläkin käytettäväksi viileimpinä iltoina. Neuleen löydät TÄÄLTÄ. 


Urheiluvaatteissa minulla oli vielä yksi aukko täytettävänä, nimittäin tarvitsin uudet pitkät juoksutrikoot lenkille. Minulla on kyllä yhdet pidemmät juoksutrikoot olleet todella kovassa käytössä, mutta niissä on yksi todella ärsyttävä piirre: ne valuvat. Olen todella koomisen näköinen lenkillä ollessani, kun koko ajan kiskon housuja ylöspäin. 

House of Brandonilta löysin aivan älyttömän kivan väriset juoksutrikoot. Näissä ONLY Playn juoksutrikoissa on päävärinä musta ja pinkkiä on laitettu trikoisiin tuomaan juuri sopivasti piristystä lenkkipoluille. Näissä trikoissa on korkea vyötärö, joten ajattelin, että nämä juoksutrikoot pysyisivät varmasti päällä. Testailin trikoita tänään ja kyllähän ne pysyvät hyvin päällä! Ongelmani on siis selätetty :). Juoksutrikoot löydät TÄÄLTÄ.

House of Brandonin urheiluvaatteet muutenkin olivat syötävän söpöjä, joten jos kaipaat uusia urheiluvaatteita, niin käy tsekkaamassa tuotteet TÄÄLTÄ! :) 

Juoksutrikoot (täältä)* / House of Brandon

Näillä uusilla vaatteilla on kyllä hyvä aloittaa kevät! :) Ihanaa torstaita muruset!

*saatu blogin kautta.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti