perjantai 20. maaliskuuta 2015

Tykkäiskö vai eikö tykkäis?


Mulla on ollut viime viikosta asti pienoista kenkäongelmaa, koska viime viikolla minulle saapui Nellyltä tilaamani mustat nilkkurit. Olin suunnitellut näitä nilkkureita mekon kaveriksi, minkä laitoin Jenni Vartiaisen keikalle. Avasin innokkaana kenkälaatikkoa ja koin pienoisen pettymyksen. Kengät eivät näyttäneet niin hyvältä kuin kuvissa ja jokin näissä kengissä vain häiritsee mua. En tiedä onko se tuo kengän kärjen muoto vai mikä, mutta en osaa sanoa tykkäänkö näistä kengistä vai en.Nämä Biancon nilkkurit ovat hyvin tukevat leveän ja puisen korkonsa ansiosta. Tämä olikin yksi syy miksi päätin pitää kengät. 

Nilkkureiden tekonahka on jotenkin todella jäykkää ja minulla oli pieni homma saada kengät jalkaani. Ensin luulin, että tilaamani koko on pieni, mutta kun vihdoin kenkä oli jalassa, niin totesin sen istuvan jalkaan hyvin.

Mulla on nyt todella ristiriitaiset fiilikset näiden kenkien suhteen. Ne ovat hyvät ja tukevat jalassa. Niiden musta väri sopee kaikkeen. Korko on juuri sopiva. Mutta jokin vain mättää ulkonäöllisesti. Aloin pohtimaan onko nämä vain liian tavallisen näköiset makuuni - puuttuuko niistä jotain? Päätin kuitenkin antaa näille kengille mahdollisuuden ja katsoa kuinka paljon näitä tulevaisuudessa tulee käytettyä.

Mitä mieltä te olette näistä uusista kengistäni?


6 kommenttia on "Tykkäiskö vai eikö tykkäis?"
 1. Oikein kauniin kivat ja klassiset nikkurit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät :) Toivottavasti minäkin vielä lämpeen näille kengille :)

   Poista
 2. Heh, miulla on lähes samanlaiset mustat nilkkurit. :) Ja tykkään tosi paljon! Toki ne näyttää ehkä vähän tylsiltä, mutta kun ne on jalassa, niin ne on tosi hienot! :) Just sellaset, mitä halusin. :) Siunkin kengät näyttää kivoilta ja jalassa, omassa elementissään, varmasti vielä paremmilta. Musta värinä käy kaikkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ole näitä jalassa pitänyt, ensimmäistä kokeilua lukuunottamatta, joten saa nähdä alanko pitämään näistä kengistä enemmän, kun ne pääsevät kunnolla kokeiluun :)

   Poista
 3. Mielestäni ehdottomasti kannattaa tykätä! Mustia perus nilkkureita ei ole koskaan liikaa! :)

  VastaaPoista