keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

What's on my desk

Blogeissa on jo vuosia pyörinyt yksi postaus, mikä on yksinkertaisuudellaan ainakin minua kiinnostanut: What's in my bag. Vuosien saatossa olen lukenut näitä postauksia kymmeniä ja aina on hauska nähdä kuinka erilaiset laukkujen sisällöt kaikilla on. Joillakin kaikki ovat järjestyksessä ja joillakin laukut toimivat roskiksena. Itse tein tämän postauksen viime vuonna ja, jos haluat kurkata, mitä yleensä minun laukustani löytyy, niin löydät sen tästä KLIK!

Halusin lähteä hieman muuttamaan tätä postausta ja päätin tehdä postauksen siitä, mitä minun työpöydälleni - eli bloggausnurkkaani on kertynyt.Kirosin jo aikaisemmin tuota ruskeaa työpöytää, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi hankkia valkoista pöytää tuon kammotuksen tilalle. Tällä nyt mennään jonkin aikaa kuitenkin vielä, koska on niin paljon vielä muutakin hankittavaa taloon :).

Mun työpöytä on vähän semmoinen paikka, että yleensä se on todella siisti, mutta kerään siihen liian helposti kaikkea pientä tavaraa, jolloin se näyttää todella sotkuiselta. Muuton jälkeen Kimmo oli heittänyt pikkutuulettimen ja tuon harmaan kyltin pöydälle ja en ole jaksanut vieläkään etsiä niille muuta paikkaa. Työpöydältäni voi aina löytää tietokoneen, Olympuksen kameran, penaalin, blogikalenterin, muistilappuja, käsirasvan ja tottakai normaalisti myös Canonin järkkärin, jolla nyt otin kuvat. Ne ovat sellaisia, mitä käytän päivittäin koneella ollessani. Pöydälle löytää helposti tiensä myös vesilasi, irtonaiset kynät, muistitikut ja huulirasvat. Työpöytä on suht siisti, mutta ei kuitenkaan unelmien työskentelytila. Ihastelen aina, jos joku pystyy pitämään työpöytänsä niin siistinä, että siinä on vain tietokone. Itse en kyllä voisi näin tosin toimia, koska haluan kaikean tarvittavan tavaran löytyvän läheltä. 

Nyt olisi kiva nähdä, mitä teidän työpöydältänne oikein löytyy :). Haluaisin varsinkin nähdä, mitä Tiian, Nooran, Katjan ja Reetan työpöydille on kertynyt! :)
12 kommenttia on "What's on my desk"
 1. Laura, kiitos kivasta haasteesta, ilomielin mukana. Työpöytä on ruokapöytä tai välillä sänky, joten laitetaas kuvaten. <3 Ja teillä näyttää kivalta ja on oikein oma soppi missä tehdä blogihommia. <3

  Aurinkoa pävään Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että otat haasteen vastaan! :)

   Poista
 2. Tää on hauska haaste! Kiitos, otan kopin ja toteutan tämän asap! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että otat haasteen vastaan Noora ! :) jään innolla odottamaan sun postausta :)

   Poista
 3. Hmm, mitäköhän mä tähän vastaisin, työpöytää ei täältä löydy... Mutta ehkä mä jotain keksin! Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit tehdä esim. postauksen paikasta, jossa yleensä bloggailet :).

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! Mäkin joudun vähän soveltaa, meidän työhuone on vielä vaiheessa :D Eli bloggaan millon mistäkin, mutta ehdottomasti toteutan haasteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toteuta ihmeessä vaikka ei olisikaan työpöytää, jonka äärellä blogata :) Itse olen ennen bloggaillut sohvan nurkassa, joten silloin olisin kuvannut varmaan sen :D

   Poista
 5. Hei tämähän on ihan mahtava idea! Kiva päästä kurkkaamaan muiden työpisteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tykkäsit ideasta! :) Joku päivä tämmöinen idea pompsahti mieleen ja oli pakko se mahdollisimman nopeasti toteuttaa, ettei unohdu :)

   Poista
 6. Mahtava! :) Jos siulla on aina noin siisti työpöytä, niin olen tosi kade! :D Miulla aina tuppaantuu tavarat menemään sikin sokin... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tässä pöydällä on omaan makuun liian paljon kamaa, kun tämä pöytä on aika pieni :D Pitäisi hommata jotain lokerikkoja, joihin saisin kamaa jemmaan, mutta olisivat silti lähellä :)

   Poista