keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

22 kysymystä, 22 vastausta


Sain maaliskuussa haasteen osallistua Liebster Awardsiin (postauksen löydät TÄÄLTÄ) ja nyt sain Misorellalta ja Kittyltä samaisen haasteen. Nämä kaksi ihanaa neitokaista olivat kehitelleet niin kivoja kysymyksiä, että päätin tehdä niistä ihan oman postauksen vaikka en nyt kunnolla enää uudestaan haasteeseen osallistukaan :).

Misorellan 11 kysymystä:

1. Tarina blogisi ja sen nimen taustalta?

Aloitin tämän blogin pitämisen muutama vuosi sitten, kun vanha blogini ei enää sopinut uuteen elämääni. Uusi elämä, uusi alku, uusi blogi. Näin ajattelin silloin. Nimi Write me a love song oli sillon minulle sopiva, koska olin juuri eronnut ja pohdin paljon siihen aikaan sitä voiko sitä oikeaa edes löytää. Nyt nimi ei ole tuntunut enää pitkään aikaa omalta ja olenkin miettinyt sen vaihtamista. Tämä on kuitenkin pitkän ajan pohdinta, koska olen niin kiintynyt jo blogin nimeen, että uutta on vaikea keksiä.

2. Soittolistasi ykkösenä juuri nyt?

Mulla on aina muutama biisi samaan aikaan lemppareina, mitä luukutan jatkuvasti. Tällä hetkellä kuuntelen Mitra-Kukka kaipaa valoa, Mikael Gabriel-Päästä mut pois, Sanni-2080-luvulla ja Kaija Koo-Supernaiset.

3. Asia, joka tekee sinun arjestasi juhlaa?

Tämä kysymys oli tosi hyvä, mutta samalla todella vaikea. Minun arkeni juuri tälläisenaan on sellaista, mistä olen aina haaveillut, joten minun pitää vastata hyvin tylsästi ja suurpiirteisesti, että itse arki tekee minun arjestani juhlaa. Se on ihanaa.

4. Lempi putiikkisi?

Ehdottomasti Tampereella sijaitseva Sisustusliike Kantriina, mikä on aivan mielettömän kaunis pieni liike. Pitääkin taas joskus poiketa sielä pitkästä aikaa.

5. Taito, jonka haluaisit oppia?

Haluaisin olla parempi käsillätekijä. Eli haluaisin esimerkiksi osata ommella tai kutoa. Aina kadehdin muiden tekemiä upeita vilttejä, villasukkia tai neulepantoja ja toivoisin, että minäkin osaisin. Olisi myös kätevää hallita edes perus ompelu, ettei kaikki verhoja tarvitsisi viedä anopille lyhennettäväksi.

6. Kotiin liittyvä projekti, jonka aiot seuraavaksi toteuttaa?

Minulla on vieläkin laittamatta yläkerran vessa kuntoon ja se tuntuu sellaiselta ikuisuusprojektilta. 

7. Hymyn huulille nostava seikkailu lapsuudestasi?

Tämä ei ole seikkailu vaan pieni sattumus, mikä aina saa minut ihan ääneen nauramaan, kun muistelen sitä.
Tulin ala-asteelta siskoni kanssa kotiin ja meillä oli sillon kotiavaimet sellaisessa kaulanauhassa, ettemme vain hukkaisi niitä. Minulla oli tuona päivänä vain avain mukana ja otin sen käteeni jo hyvissä ajoin ennen ulko-ovea. Pyörittelin sormessani kaulanauhaa vauhdikkaasti ja siskoni sanoi mulle monta kertaa, että älä nyt pyörittele sitä, ettei se lennä mihinkään. Tottakai minun oli vain pakko jatkaa pyörittelyä ja hetken päästä avainnauha lensi kaaressa kirjaimellisesti kuuseen. Siinä me sitten istuimme ulko-oven edessä pari tuntia odottelemassa isää ja voitte vain kuvitella kuinka vihainen mun sisko oli :D.

8. Mikä oli viimeisen elokuva, jonka katsoit?

Apua, mä en muista! Olen nyt katsonut todella paljon eri tv-sarjoja, että leffojen katselu on ihan jäänyt. Veikkaisinpa, että viimeksi olen katsonut jonkun draamaelokuvan Netflixistä.

9. Yllättävin tai hauskin sisustuselementti kodissasi ja sen taustatarina?

Meillä ei oikein ole mitään sisustuselementtiä, mitä voisin kuvailla sanoilla yllättävä tai hauska... Makuuhuoneessa oleva taulu on ehkä hieman hauska, joten sanotaan nyt se. Saimme yhteiseltä kaveriltamme syntymäpäivänäni taulun, mihin ystävämme oli piirtänyt meidät karikatyyrisesti ja viikinkiteemalla. Hän oli ottanut piirustukseen osaksi tumman violetin, koska tiesi, että talomme makuuhuoneessa tulee olemaan tumman violettia. Taulu on hauska, omaperäinen ja todella tärkeä meille :).

10. Suosikkikäyntikohteesi kotikaupungissasi?

Minä olen pienestä kylästä ja täällä ei oikein ole mitään, joten en voi kotikylästäni nyt sanoa mitään käyntikohdetta. Tampere on kuitenkin lähin ja tutuin kaupunki, joten sieltä suosikkikäyntikohteeni on ehdottomasti Pyynikin näkötorni. Näkötorni sijaitsee upealla paikalla ja siellä on maailman parhaimmat munkit!

11. Kolme asiaa, jotka haluaisit kokea tulevana kesänä?

En ole vielä ehtinyt kovinkaan paljon miettiä kesää tai kesän suunnitelmia. Mutta haluaisin päästä käymään ensimmäistä kertaa Jysäri-festareilla, lähteä Kimmon kanssa Tukholmaan sekä olisi kiva tehdä joku pieni reissu myös täällä kotimaassakin :). Voi kuitenkin olla, että Tukholman reissu jää meiltä nyt kokonaan väliin tänä vuonna kesän kiireiden takia.Kittyn 11 kysymystä: 

1. Mistä postauksestasi pidät eniten?

Paha kysymys... En ole oikein ikinä ajatellut, mikä oma postaukseni olisi noussut lempparikseni. Reissupostaukset ovat aina kivoja ja niitä luen vielä itsekin monta kertaa jälkeenpäin. Reissupostauksia löydät esimerkiksi TÄÄLTÄ, TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.

2. Mistä postauksestasi pidät vähiten?

Vanhat postaukset eivät miellytä enää omaa silmääni, koska en osannut sillon vielä muuttaa kuvien kokoa blogiin sopivaksi. En myöskään pidä asupostauksista ihan vain sen takia, etten osaa olla toisen kuvattavana ja postausten kuvat ovat aina tönköt.

3. Mieleen jäänein kommentti kommentti blogissasi?

Tämän myöntäminen hieman jo nolottaa, mutta kaikkein parhaiten mieleeni on jäänyt se, kun sain ensimmäisen kommentin ihanalta Nooralta joskus pari vuotta sitten :). Noora on ollut monta vuotta jo suosikkibloggaajani ja hetken aikaa pelkästään tuijotin koneeni näyttöä suu ammollaan, kun näin Nooralta tulleen kommentin blogissani :D. 

4. Mistä aiheesta kirjoitat mieluiten?

Matkoista on aina ihana kirjoittaa, joten ehdottomasti ne! Yleisimmin kuitenkin tykkään kirjoittaa blogiini ihan arkisemmista asioista, leivontakokeiluista ja erilaisten meikkien testailuista.

5. Mitkä kolme adjektiivia kuvaavat sinua parhaiten?

Realistinen, sosiaalinen ja hyväntahtoinen.

6.  Minkälaisia kirjoja luet mieluiten?

Teinkin näistä juuri postauksen, joten TÄÄLTÄ voi käydä lukemassa, millaisia kirjoja minä tykkään lukea :).

7. Kun olit lapsi mikä oli lemppari tv-ohjelmasi?

Vili Vilperi oli ihan paras! Äiti nauhotti meille kaikki Vili Vilperi jaksot VHS:lle ja meiltä löytyi näitä VHS-kasetteja kauhea pino.

8. Mitä piirrettä inhoat muissa ihmisissä?

En pidä muissa ihmisissä siitä, että he purkavat pahan olonsa muihin ihmisiin - miksi tätä piirrettä voisi sanoa? 

9. Lemppari quote tai sanonta?

“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” - Marilyn Monroe

10. Kenen Hollywood-näyttelijän kanssa lähtisit kahville?

Jos Marilyn Monroe eläisi, niin ehdottomasti hänen kanssaan^^. 

11. Mitä työtä tekisit mieluiten, jos rahaa olisi rajattomasti vai tekisitkö töitä ollenkaan?

Tottakai tekisin töitä, jokaisen ihmisen pitäisi töitä tehdä. Tekisin mieluiten sitä mitä nyt teen, eli olisin yrittäjä ja hieroja :).

2 kommenttia on "22 kysymystä, 22 vastausta"
  1. Kiva lukea vastauksiasi kysymyksiin. Ihanaa, että lähdit mukaan haasteeseen. :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista