perjantai 3. huhtikuuta 2015

Arvonnan voittaja

Heippa kaikille! Eilen vietettiin Kimmon ja meidän yhteisen ystävän kanssa iltaa ja nyt olen aivan koomassa ollut koko päivän. Muutaman oluen jaksoin illan aikana vain juoda, kunnes väsy iski. Ehkä näin vanhana kannattaisi vain pysyä kotona...

Mutta mennäänpäs sitten asiaan. Viime viikolla järkkäsin arvonnan ylläripalkinnolla ja nyt on arvonta suoritettu. Onnetar suosi tällä kertaa Jolanaa - onnea! :) (Laitoin sinulle sähköpostia voitostasi.)

Halusin tällä kertaa pitää palkinnon salassa, koska halusin nähdä vaikuttaako tämä osallistujamäärään ja kyllähän se selvästi vaikutti negatiivisemmin. Onhan se tottakai kiva tietää, mitä voisi voittaa, mutta itse tykkään osallistua myös arvontoihin, joiden palkinto on yllätys.


Hankin arvonnan palkinnoksi tällä kertaa Mavalaa: Mavalan kynsilakan sävyssä 56 Riga ja Mavalan kynsinauhavoidetta. Minulla on ollut jo pitkään tuo Riga-sävy ja tykästyin niin paljon sen hempeään sävyyn, että halusin hankkia juuri tuon samaisen sävyn myös arvonnan voittajalle. Sävy sopii erinomaisesti esimerkiksi keväisiin kynsiin! :)
2 kommenttia on "Arvonnan voittaja"
 1. Täydellisen söpö väri <3 Oikein mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kauniin hempeä :)

   Hyvää pääsiäistä myös sinne Tiia! <3

   Poista