torstai 30. huhtikuuta 2015

Hobitti


Moni teistä on jo varmasti juhlistamassa vappua ja toivottavasti vapusta tulee teille huippu! :) Mulla oli tänään työpäivä ihan täynnä ja töiden jälkeen siivosimme vielä talon. Nyt olo on kuin jyrän alle jääneellä ja sänky houkuttelisi kovasti. Vielä pitää kuitenkin jaksaa, koska kohta siskoni ja hänen poikaystävänsä tulevat meille kahvittelemaan :). Ennen kahvittelua halusin tulla tekemään postauksen meidän eilisestä leffahetkestä.

Mieheni on ihan hulluna Taru Sormusten Herrasta- ja Hobitti-elokuviin ja hän olikin tilannut CDON:lta uusimman Hobittin. Itse en kovinkaan paljon tämän kaltaisista elokuvista perusta, mutta halusin nähdä uusimmankin Hobitin, koska aikaisemmat olemme käyneet katsomassa elokuvateatterissa. 

Tämä kolmas ja viimeisin Hobitti-Viiden armeijan taistelu ei yltänyt mielestäni ykkösen ja kakkosen tasolle. Hobitti-elokuvat ovat upeasti tehty tietokoneella, joten siitä ehdottomasti plussaa. Leffan juoni ei vain saanut mua mukaansa ja kaikki tapahtumat olivat ennalta arvattavia. Meinasin jo luovuttaa elokuvan katsomisen, kun leffaa oli vielä tunti jäljellä, mutta sitkeästi katsoin elokuvan loppuun. Okei ehkä kaikki kaupasta hankkimamme herkut auttoivat minua pysymään sohvalla.. Aatukin vietti leffahetkeä jaloissani, mutta leffa ei tainnut paljoakaan Aatua kiinnostaa, koska suloinen kuorsaus alkoi kuulumaan puolessa välissä leffaa.

Bilbo Reppuli kuitenkin loisti hyvällä huumorillaan taas viimeisessä elokuvassa ja muutamat tirskahdukset minäkin sain :). Tajusin vasta Viiden armeijan taistelua katsoessani, että Bilboa näyttelee Martin Freeman, johon itse tykästyin, kun katselin Uusi Sherlock tv-sarjaa.

Kokonaisuudessaan Hobitti-elokuvat olivat katsomisen arvoiset, mutta Viiden armeijan taistelu olisi saanut sisältää enemmän yllätyksiä. 

Iskeekö teihin tämmöiset fantasia leffat ja oletteko pitäneet enemmän Hobitti- vai Taru Sormusten Herrasta-leffoista? :)
2 kommenttia on "Hobitti"
 1. Ei hirveästi tule katottua fantasia-elokuvia. Tykkäsin enemmän Taru sormusten herrasta, kuin Hobitista. :) Oikein mukavaa vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kunnolla enää muista Taru sormusten herrasta-leffoja, mutta sen muistan, ettei kolmos leffa yltänyt ensimmäisten tasolle omasta mielestäni.
   Sitä samaa! :)

   Poista