maanantai 6. huhtikuuta 2015

Instaweek 14 ja kuulumisia


Viime viikolla tuli vähän vähemmän käytettyä Instaa, joten montaa kuvaa ei tätä postausta varten tullut. Ajattelinkin vain laittaa Insta-kuvat tähän postaukseen pelkiltään, ilman mitään selityksiä. Instasta löydät minut nimimerkillä @lillil89, jos haluat nähdä enemmän tietoja kuvista tai muutenkin enemmän näpsimiäni kuvia :).

Mulla on ollut nyt kauhea kooma päällä, koska unirytmi meni vähän päin pyllyä pääsiäisen lomapäivien takia. Viime yönäkin tuli nukuttua vain vähän reilu kuusi tuntia ja aamusta asti olen vain haukotellut ja odottanut, että ilta koittaisi, että pääsisi nukkumaan. Onnistuiko joku muukin sekoittamaan rytminsä loman aikana? :)


Nyt muhun on iskenyt taas kauhea hinku laittaa kotia kuntoon ja alammekin huomenna laittamaan tauluja ja peilejä paikoilleen, kun Kimmonkin jalka on jo hyvässä kunnossa. Viikon suunnitelmiin kuuluu myös IKEA:ssa pyörähtäminen, koska tarvitsen yläkerran vessan laatikoihin jonkinlaisia koppia ja laatikoiden jakajia, että meikit ja hiustarvikkeet pysyvät jonkinlaisessa ruodussa. Jos saan vessan vielä tämän viikon aikana kuntoon, niin voisin tänne blogiinkin tehdä pienen postauksen siitä :).


Muuten elämä rullailee tasasen normaalisti eteenpäin ja töidenkin suhteen menee hyvin. Olen myös pohtinut lähitulevaisuuttani, että mitä haluan tehdä ja missä järjestyksessä. Näin aloittavana yrittäjänä minulla olisi hyvin aikaa käydä työn ohessa lyhyempiä kursseja, esimerkiksi intialaisen päähieronnan kurssin tai kuumakivihierontakurssin. Huomaan myös, että minulla olisi pienoinen hinku päästä enemmänkin koulunpenkille istumaan. Haluaisin nimittäin käydä vielä jalkojenhoidon ammattitutkinnon, koska se on helppo yhdistää hierontayritykseen ja saada muutenkin enemmän valikoimaa palveluihini. Tämä koulu vaan kestää normaalisti sen 1½ vuotta, joten voi olla, että siirrän näitä ajatuksia muutaman vuoden päähän.

Tänään mulla olisi vielä suunnitelmissa tutkia erilaisten juustokakkujen ohjeita, koska olen luvannut Kimmolle, että teen viikonlopuksi heille jonkun kakun iltamia varten. Jos teillä on jokin kiva ohje takataskussa, niin olisin todella kiitollinen, jos heittäisitte ohjetta tai linkkiä tämän postauksen kommenttiboksiin :).
4 kommenttia on "Instaweek 14 ja kuulumisia"
 1. Kiva kurkistus viikkoosi! Juustokakkuohjetta minulla ei ole ehdottaa, mutta sen sijaan tarjolla olisi sinulle haaste blogissani. :D Toivottavasti otat kopin vastaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, täytyy toteutella :)

  VastaaPoista
 3. Todella kivoja kuvia ja vitsi miten hieno muki siellä ensimmäisessä kuvassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anastin mieheltäni yksi päivä tuon Avenged Sevenfoldin mukin, kun oli pakko saada kerralla vähän enemmän kahvia :)

   Poista