tiistai 28. huhtikuuta 2015

Instaweek 17

Heipsan! Instaweek-postaus tulee kerrankin näin tiistain kunniaksi, koska eilen halusin vielä palata viikonloppuun kahden erilaisen meikin suhteen :). Viime viikko oli touhuja täynnä, mutta Instassa elin normaalia hiljaisempaa elämää - viikon aikana kuvasaldoksi kertyi vain  yhdeksän kuvaa.

Onko teillä muuten jo suunnitelmat valmiit Vapun suhteen? :) Itselläni Vappu on vielä täysin auki, koska en vain millään meinaa keksiä meille tekemistä. Ensin mietimme illanistujaisia, mutta myöhään yöhön valvominen ja rilluttelu ei nyt vain innosta. Olisi kiva lähteä jossain käymään, mutta ongelma on, että missä? Nyt voisittekin heittää jotain vinkkejä, missä kannattaisia Vappuna käydä! :)


1. Maanantaina saimme kalareissulla nauttia upeasta säästä ja minä keskityinkin enemmän kuvaamiseen kuin kalastamiseen.
2. Viikon ainut selfie.
3. Mieheni on taas innoissaa kalastamisesta ja minut pakotettiin viime viikolla kalaan kaksi vai kolme kertaa - too much.
4. Pettymys lähikaupan tulppaaneihin oli niin suuri, että ostin mielenosoitukseksi oksaneilikoita, mitkä ovat vieläkin hengissä! :)


1. Uusi Cosmo ja ensimmäiset kahvit uudesta muumimukista. Täydellisin kahvihetki pitkään aikaan :).
2. Töissä.
3. Aatu oli koko viime viikon todella hellyydenkipeä ja tämmöinen näky oli melkein joka ilta minun vieressäni sohvalla.


1. Hirvelihapiirakka vielä tekovaiheessa.
2. Vadelmajuustokakku, mistä näittekin jo toissapäivänä parempaa kuvaa.

2 kommenttia on "Instaweek 17"
  1. Kalastaminen on niin rentouttavaa puuhaa! Odotan jo innolla kesää, että pääsen istumaan laiturinnokkaan mato-onki kädessäni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä - kauniit kesäpäivät on kiva viettää kalassa :). Itse en mato-onkea käytä, koska en uskalla matoa laittaa koukkuun, joten mieheni mielestä kaikille on helpompaa, jos vain käytän virveliä :D.

      Poista