sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

#LEIPURILAURA


Täällä kökkii koneen ääressä nuutunut, mutta hyvin iloinen Laura. Yö venähti aamuyön tunneille, kun olin ystäväni kanssa katsomassa tutun keikkaa. Yö oli hauska, mutta aamuinen herätys ei ollut kiva, koska minulla oli vielä kovasti hommia keittiön puolella koko aamuksi. Saimme tänään Kimmon siskot perheineen meille kylään ja minä tottakai loihdin kahvipöytään taas tarjottavat. Haluan aina, että kahvipöydästä löytyisi itse leipomia herkkuja, mutta tänään kirosin mielessäni, että olisin nyt voinut kerrankin antaa periksi ja ostaa kaupasta pullaa. Tarjottaviksi leivoin hirvenlihapiirakkaa, minkä ohjeen löydät TÄÄLTÄ ja hyvin tavallisen vadelmajuustokakun. Piirakka ja kakku maistuivat hyvin vieraille ja nyt niitä ei ole jäljellä kuin pienet palat jääkaapissa. 

Leipuri-Lauralla meinasi tänään tulla vain hätä käteen, koska huomasin aamupäivällä, että kakkuvuoka vuosi ja kakun kiilteet olivat melkein kokonaisuudessaan valuneet vuoasta pois. Onneksi olin eilen ottanut vadelmia sulamaan suuremman määrän, niin sain karsean kiilteen (tai sen mitä siitä oli jäljellä) koristeltua vadelmien avulla edes hieman nätimmäksi. Saatoin myös hetken mököttää Kimmolle, kun hän otti kakun turhan kovakouraisesti pois kakkuvuoasta ja kakun reunoista tuli todella rumat. Onneksi väsymys painoi niin paljon, etten jaksanut mököttää kuin pari hassua minuuttia.

Leivonta on ihanaa, mutta nyt leipuri-Laura aikoo pitää pienen tauon leivonnasta. Niin koville aamuinen leivonta otti.  Nyt ajattelin suunnata sohvalle ja avata Netflixin. Kivaa ja rentoa sunnuntai-iltaa muruset! :)


2 kommenttia on "#LEIPURILAURA"
  1. Voi hyvät hyssykät miten hyvän näköistä. Jälkkäreiden suhteen olen aivan tumpelo, upea luomus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 itse en taas osaa kunnon ruokaa tehdä, mutta jälkkärit kyllä luonnistuu :D

      Poista