torstai 2. huhtikuuta 2015

Maaliskuu pakettiin

Hyvää Kiirastorstaita kaikille! :) Eilen vietettiin aprillipäivää ja minä säästyin onneksi tänä vuonna ilman piloja :). Jymäyteltiinkö teitä eilen yhtään? 

Nyt kuukausi on vaihtunut taas uuteen ja pitäisi tiivistää minun maaliskuuni nyt yhteen postaukseen. Maaliskuu oli siitä itselläni mielenkiintoinen, että aloitin 2.päivä työni, joten kuukausi on oikeastaan kulunut töissä ja asiakkaiden etsinnässä. Maaliskuussa saatiin myös nauttia aurinkoisista kevätpäivistä, kunnes tämä inhottava takatalvi iski. Minä olin jo valmis heittämään talvitakit ja muut inhottavat vaatteet kaapin perälle, mutta ei varmaan vielä auta niitä jemmata.

Maaliskuun paras kosmetiikka: Maaliskuun ehdottomasti paras kosmetiikka oli IsaDoran Twist-Uo Matt Lips-huulipunakynä, mikä oli ihanan neutraalin sävyinen ja juuri passeli arkimeikkiin. TÄÄLTÄ löydät tarkempia mietteitäni huulipunakynästä.


Maaliskuun paras asukokonaisuus: Kävimme Hennan kanssa Himoksella keikalla, jonne laitoin ensimmäistä kertaa Spartoolta tilaamani mekon. Ensin jännäilin alkaako mekko ahdistamaan minua illan aikana, mutta se osoittautui todella kivaksi ja hyväksi mekoksi. TÄÄLTÄ pääset lukemaan asun tarkempia tietoja.


Maaliskuun paras meikki: Tykästyin ihan hirveästi tähän meikkiin, mikä minulla oli Jenni Vartiaisen keikalla. Itse laitoin pohjan, kulmat ja rajaukset ja Henna loihti luomille ihanat luomivärit. Tekoripset kruunasivat vielä kokonaisuuden :). TÄÄLTÄ löydät höpötykseni illan meikistä.


Maaliskuun paras ruoka: Parhaimmaksi ruoaksi sijoittui maaliskuussa kiinalainen ruoka, mitä kävimme Mäntässä syömässä loppukuusta. Vaikka annokseni ei ihan ollut täydellisintä kinkkiä, niin silti tämä ruoka jäi kaikista eniten mieleen maaliskuulta. Tarkemmat ruokailuhöpötykset löydät TÄÄLTÄ.


Maaliskuun paras tapahtuma: Maaliskuun paras tapahtuma oli ehdottomasti Jenni Vartiaisen keikka Himoksella! :) Vaikka Vartiainen ei kuulu omiin suosikkeihini, niin ilta ja reissu oli todella onnistunut :). Keikkafiiliksiä pääset lukemaan TÄÄLTÄ


2 kommenttia on "Maaliskuu pakettiin"