torstai 9. huhtikuuta 2015

My yesterday

Klo 7:00-13:00

Herään herätyskellon pirinään seitsemältä, mutta en millään viitsi vielä nousta. Siirrän herätystä 20 minuutilla eteenpäin ja nukahdan heti uudestaan. 20 minuuttia yli seitsemän vihdoinkin nostan ruhoni sängystä ja suuntaan ruokkimaan kissoja. Teen itselleni aamupalaksi vadelmasmoothien ja menen nautiskelemaan sen sohvalle. Samalla katson hetken aikaa NCIS:n 11 tuotantokauden viimeistä jaksoa.

Aamupalan jälkeen alan laittamaan itseäni hieman kuntoon, koska aamupäivän olen töissä. Meikkaan kulmat ja sipaisen yhden kerroksen ripsaria. Hiukset vielä ponnarille ja noin, työlook on valmis. Huomaan olevani ajoissa aikatauluni suhteen, joten menen hoitolaani hieman imuroimaan ja tekemään paperijuttuja ennen asiakasta.

Aamupäivän töiden jälkeen maha kurnii ja väsään itselleni tonnikalasalaatin lounaaksi. Kimmokin on jo noussut ja kuuluu olevan suihkussa. Diego tajuaa heti, että alan tekemään tonnikalasalaattia, kun kaivan jääkaapista salaattipussin eteen. Salaatin teon aikana Diego kiehnää ja huutaa jaloissa tonnikalaa. 

Lounaan jälkeen käväisen nopsaan suihkussa. Näpsin hieman postausmateriaalia kasaan sillä aikaa, kun odottelen, että hiukset olisivat edes hieman kuivemmat.

Vihdoinkin hiukset ovat siinä kunnossa, että niitä uskaltaa paremmin harjata, joten suuntaan vessaan laittamaan hiukseni kuntoon ja samalla vedän silmiin rajaukset, että näyttäisin hieman pirteämmältä.

Klo 13:00-17:00

Lähdetään Kimmon kanssa ajelemaan kohti Tamperetta, koska meillä on muutamia hankintoja vielä tekemättä IKEA:sta. Kimmo kertoo matkalla, että hän tarvitsee uuden puhelimen, koska Lumiassa akku tyhjenee ihan hetkessä eikä lataaminen auta. Päätämmekin käydä IKEA:n jälkeen vielä Pirkkalan Verkkokaupassa.

IKEA:sta lähti matkaan kaikki tarpeellinen. Meille sopivaa vaatenaulakkoa emme tosin löytäneet, joten aiomme vielä samalla reissulla poiketa Pirkkalan Sotkassa ja Askossa. 

Sotkassa tai Askossa ei ollut yhtään sen parempia naulakkoja, mutta ostimme Askosta (minun mielestäni aivan liian tyyriin) peilin eteiseen. Hetken aikaa kiroamme Askon parkkipaikalla kovaa tuulta ja sitä, ettemme meinanneet saada peiliä mahtumaan autoomme. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Peili saatiin juuri ja juuri mahtumaan autoon ja minä istuin kirjaimellisesti polvet suussa repsikan paikalla. Nice.

Verkkokaupassa Kimmo etsii itselleen uutta puhelinta ja minä kiertelin liikettä, jos vaikka ihan vahingossa löytäisin jostain hyllystä selfiekepin. Kyllä, minä haluan sen. Kimmo sai kunnon paskanaurut, kun kerroin hänelle mitä etsin. Noh, Pirkkalan Verkkokaupassa ei eilen ollut yhtäkään kappaletta selfiekeppejä, joten sellainen jäi nyt hankkimatta. Saatoin tosin ostaa Wii-konsolille Mario Kart-pelin... Kimmo löysi itselleen Sonyn puhelimen, joten nyt oli päivän ostokset tehty. Lähdimme ajelemaan kohti kotia.

Heti alkumatkasta kummallakin iski kauhea nälkä, joten pysähdyimme nopeasti syömään huoltoasemalle. Huoltamolla syödessämme Kimmo laittaa ystävälleen viestiä ja pyytää häntä illaksi pelailemaan NHL-peliä. Itse pohdin samalla mitä minä tekisin ja totesin mielessäni, että tylsä ilta on taas minulla tulossa.


Klo 17:00-22:00

Pääsemme kotiin ja huomaan postilaatikkoon tipahtaneen paketin saapumisilmoituksen. Arvaan, että postissa odottelee minun tämän kuun LivBoxini, joten lähden heti hakemaan sen postista. Hetken ehdin silmäillä boxin sisältöä, kun eteisestä kuuluu "moi". Kimmon kaveri oli saapunut ja he alkavat mättämään änäriä. Laitan meille kahvin tippumaan.

Ulkoa tulee vielä hyvin valoa sisälle, joten päätän kuvata LivBoxin tuotteet postausta varten. Diego tulee ihmettelemään kuvaamista valkoisen taljan päälle, joten päätän ottaa hänestäkin uudet kuvat. Kuvatessani muistan, etten ole vielä kirjoittanut päivän postausta, joten kipitän koneen luokse kahvikupillisen kera. Härski hyppää syliini ja jää nukkumaan siihen siksi aikaa, kun kirjoitan postausta ja muokkailen kaikki päivän aikana ottamani kuvat. Postauksen kirjoittamisen jälkeen lueskelen vielä hetken aikaa blogeja.

Suuntaan alakertaan miettimään mitä tekisin ja muistan uuden pelin, minkä ostin Verkkokaupasta. Kysyn haluaako Kimmo ja hänen kaverinsa tulla kokeilemaan sitä peliä ja saan vastaukseksi lyhyen ja ytimekkään "EI". Päätän kokeilla peliä yksin ja jaksan pelata sitä noin 15 minuutin ajan.

Muistin, että minulla on vielä katsomatta Bones-sarjan uusin tuotantokausi, minkä olen hankkinut aikoja sitten, joten laitan siitä ensimmäisen jakson pyörimään. Ensimmäisen jakson jälkeen soitan parin kaverin kanssa, missä vierähtikin mukavasti seuraava tunti.

Kimmon kaveri lähti ja minä alan suunnittelemaan nukkumaan menemistä.


Klo 22:00-23:30

Löydän itseni kymmenen jälkeen koneelta lukemasta blogeja ja sähköposteja. Muistan, että minun pitää herätä seuraavana aamuna aikaisin salille, joten menen puhdistamaan meikkini ja vaihtamaan vaatteet. 

Sängyssä päätän vielä hetken aikaa lukea Sudenkorento-kirjaa (mihin ole jäänyt koukkuun), kunnes silmät alkavat painaa. Vilkaisen kelloa vielä puol 12 aikaan, kun laitan puhelimen lataukseen. Kiroan aikaista herätystä ja alan nukkumaan.
2 kommenttia on "My yesterday"
  1. Toi teidän tv-taso on ihana! <3 Mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilattiin se On24:stä :) Ulkonäöllisesti toi on tosi kiva, mutta On24:n meillä palo ihan käpy :D yli puolet tuotteista mitä tilattiin taloon, oli ihan ritsoja vaikka hinnat olivat kovat. Ja melkein kaikissa huonekaluissa oli jotain rikki. Esim. Kahden kaapin lasilevyt olivat sirpaleina, melkein kaikkien tavaroiden kulmat oli kolhittu rikki ja tuossa tv-tasossa on vasen ylä- ja alakulma lytyssä. Kuljetuksissa varmasti suurin osa mennyt rikki, mutta petyttiin todella paljon On24:n huonekalujen hinta-laatusuhteeseen :/

      Poista