sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Päivän asu 05/04/2015


Pipo / Beanie - Gina Tricot
Kaulahuivi / Scarf - Gina Tricot
Takki / Jacket - Vero Moda
Paita / Shirt - Mango
Farkut / Jeans - Vero Moda

Heipsan kaikille! Blogi on pysynyt hieman hiljaisempana näin pääsiäisen kunniaksi ja kamerallakaan ei ole tullut paljoakaan kuvattua. Huomasin tosin blogien lukulistaani selatessani, että taitaa moni muuki bloggaaja pitää hieman lomaa blogistaan. 

Aivan rennon letkeäksi tämä meno ei pääsiäisenä mennyt, koska jaksettiin tänään lähteä ulos ottamaan päivän asusta kuvat. Kuvailujen ohessa kävimme Kimmon vanhemmilla kahvilla, joten uskalsin heittää päälleni nahkatakin, koska tiesin ettemme tule ulkona viettämään hirveästi aikaa. Oi tulisipa jo lämpimät kevätpäivät, että uskaltaisi vaatekaapista ottaa esille muutkin nahkatakit.

Olen tänään kärsinyt todella huonosta hiuspäivästä ja yritin pelastaa hiuksia hieman kuivashampoolla, mutta turhaan. Hiukset olivat aivan lättänät, joten heitin pipon päähän. Toisaalta tämä oli ihan hyvä asia, koska täällä blogin puolella ei ole näkynyt pitkiin aikoihin asua, jonka osana on pipo.

Pääsiäisenä emme ole tehneet mitään ihmeellistä. Oikeastaan olemme vain herkutelleet ja koomailleet kotona. Unirytmikin on mennyt ihan pieleen ja huomenna odotankin innolla aikaisin heräämistä, kun pitää taas ottaa itseään niskasta kiinni ja suunnata salille.

Mitenkäs teidän pääsiäisenne on kulunut? :)


2 kommenttia on "Päivän asu 05/04/2015"
  1. Haha! Mä en uskalla juuri nahkatakkia käyttää vielä mutta mun miespä pisti paremmaksi, eikä ole ottanut ollenkaan takkia mukaansa muutamana päivänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyi olkoon, kyllä tuolla vielä jonkinlainen takki tarvii olla :D onneks viikolla pitäisi edes pikkaisen sään lämmetä :)

      Poista