tiistai 7. huhtikuuta 2015

Rimmel Provocalips


LivBoxin mukana tuli Rimmelin Provocalips huulipuna sävyssä I'll Call You, mikä on hyvin vadelmaisen pinkki. Tämä Rimmelin huulipuna on kaksivaiheinen: ensin levitetään huulille huulipunamainen väri ja sen jälkeen punan päälle levitetään vielä kirkas kiilto, mikä lukitee värin paikoilleen. Luin tästä tuotteesta paljon ennen kuin lähdin tätä kokeilemaan ja huomasin, että kaikki hehkuttivat tämän huulipunan kestoa. Minäkin huomasin tämän eilen, kun Rimmelin huulipunaa testasin ja olisin halunnut sen pois huuliltani...

Nyt voin jo paljastaa, että minä en tykännyt Rimmelin huulipunasta. Se oli aivan väärän sävyinen pinkki ja se sai hampaani näyttämään keltaisemmilta - tämän takia kuvatkin epäonnistuivat, koska en kehdannut hymyillä. En muutenkaan ole ollut ikinä huulikiiltojen fani ja Rimmelin huulipuna oli vähän liian huulikiiltomaisen tahmea omaan makuuni. Kun yritin ensin pyyhkiä huulipunaa pois paperilla, niin ensimmäisien pyyhkäisyjen jälkeen tykkäsin huulille jääneestä sävystä. Kiilto oli lähtenyt paperiin ja pinta oli ihanan mattainen ja sävy ei ollut enää niin kiiltävän pinkki. 


Itse joudun kuitenkin toteamaan, että en ole ikinä törmännyt näin hyvin pysyvään huulipunaan! Tämä kannattaa hankkia siis, jos käytät kovasti huulipunia ja haluat sellaisen punan, mikä pysyy koko päivän tahriintumatta. Minulla oli pieni tekeminen, että sain huulipunan pois huuliltani. Lopulta jouduin hinkkaamaan sen pois silmämeikinpoistolapuilla, kun muut aseet eivät auttaneet. 

Oletteko te testanneet Rimmelin Provocalipsin huulipunia ja mitä mieltä olette niistä? Hitti vai huti?4 kommenttia on "Rimmel Provocalips"
 1. Mä tykkäsin aivan valtavasti! Sävy oli ihanan raikas ja pysyvyys tosiaan aivan ensiluokkaista! <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin netistä tästä ja törmäsin hirmuisesti positiivisiin kokemuksiin, joten varmasti valtaosa testaajista tästä tuotteesta tykkäävät juurikin sen pysyvyyden takia :). Se kyllä oli hyvä puoli, mutta muuten en lämmennyt :).

   Poista
 2. Tämän olisin niin toivonut olevan omassa boxissani, joten nyt on himppasen huojentuneemi fiilis. Toisaalta Noora tykkäsi kovasti, jeiks... Tykkään pysyvistä huulipunista ja sävy näyttää huulillasi todella kauniilta kyllä tänne. :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle tämä voisi Tiia sopia todella hyvin, jos etsit huulipunilta sitä pysyvyyttä! :) Tämä nimittäin pysy kuin liimattu ja testasin esimerkiksi juoda, kun tätä Rimmelin punaa oli huulilla, niin mukiin ei jäänyt jälkeäkään punasta :). Itse en vaan lämmennyt tuolle liian tahmaiselle koostumukselle ja kiillolle, sekä sävy ei sopinut hampaisiini yhtään :D

   Poista