tiistai 14. huhtikuuta 2015

Sunnuntain vihertävä meikki


1. IsaDora 82 Khaki Green-luomiväripaletti
2. Lumene Blueberry 1 Medium Brown puuterimainen kulmaväri
3. Lumene Blueberry-kulmakynä, sävy nro 3
4. Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha, soft brown
5. Maybelline Fit Me! puuteri, sävy 105 Natural Ivory
6. Lumene Beauty Base silmämeikin pohjustusvoide
7. Maybelline Fit Me! meikkivoide, sävy 105 Natural Ivory
8. Maybelline the Golossal Go Extreme-ripsiväri
9. Lumene Blueberry eyeliner, sävy 3 Khaki Crystal

Lauantai-illan vietin Hennan kanssa Kaija Koon keikalla Himoksella ja tuona iltana taiteiltiin Hennan kanssa mulle taas tosi upeat silmämeikit. Sunnuntaina naama oli niin nuutunut, etten ensin viitsinyt meikata paljon yhtään. Minulla oli kuitenkin päivällä kokous, jossa piti hieman näyttää elinvoimaisemmalta. Päätinkin kokeilla pitkästä aikaa jotain luomiväriä, jota en ole hetkeen kokeillut ja päädyin IsaDoran kolmen sävyn palettiin.

Paletti on sävyltään 82 Khaki Green, joten vihreän sävyinen silmämeikki oli tiedossa. Muistin omistavani Lumenen Blueberry eyelinerin, mikä sopisi kivasti näihin vihreän sävyisiin luomiväreihin. 

Luomet pohjustin ensin Lumenen silmämeikin pohjustusvoiteella, mikä piti luomivärin hyvin paikoillaan iltaan saakka. Vielä illalla luomivärit näyttivät siltä, että ne olisi juuri laitettua, eikä ne olleet yhtään karisseet päivän aikana :).

Levitin luomiin IsaDoran luomiväripaletista vain kahta sävyä, mitkä olivat vaalean- ja tummanvihreät. Jätin kokonaan pois paletista löytyvän neutraaleimman, hieman rusehtavan sävyn. Tein vielä kissarajaukset Lumenen Khaki Crystal-sävyisellä rajauskynällä ja lopputuloksesta tuli tosi kiva. Huomasin tosin, ettei vihreät silmäni päässeet täysiin oikeuksiinsa vihreässä silmämeikissä niin hyvin kuin ruskeassa silmämeikissä. Oli kuitenkin hauska kokeilla vaihteeksi hieman eri väristä silmämeikkiä kuin normaalisti ja tätä meikkiä uskallan jatkossakin kokeilla arkimeikissä :).4 kommenttia on "Sunnuntain vihertävä meikki"
 1. Hihii, hauska sattuma! :D Mä tykästyin vihertäviin sävyihin niin, että voipi olla, että mun täytyy toistekin tarttua vihreään luomiväriin ja rajauskynään! :D<3

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää sun meikki, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Reetta <3 oli kiva kyllä kokeilla jotain hieman erilaisempaa meikkiä :)

   Poista