maanantai 27. huhtikuuta 2015

Työmekistä iltameikkiin

Lauantaina oli hieman erilainen päivä meikkaamisen suhteen, koska minun piti kaksi kertaa meikata päivän aikana. Olin sopinut töitä lauantaina päivälle ja illalla oli suunnattava tutun keikalle. Työmeikki ei ihan riittänyt iltaa varten ja iltameikki olisi ollut taas too much töihin. Aamulla meikkasin normaalisti itseni työlookkiin ja töiden jälkeen jatkoin meikkiä vielä iltaan sopivammaksi luomivärin ja eyelinerin avituksella. (Älkää välittäkö kulmakarvoista - mulla on pieni kasvatusoperaatio menossa.)Työmeikin jälkeen ajattelin, että otan nopsaan kuvan meikistä ja illalla otan vielä kuvan iltameikistä. Onneksi otinkin, koska oli hauska nähdä itsekin millaisen eron luomivärin ja eyelinerin lisääminen pelkästään tuo. Iltameikkiin kokeilin ensimmäistä kertaa H&M:ltä ostettua Smoky Brown-luomiväripalettia, mikä oli ihan ok hintaansa nähden. Luomiväripaletti ei kiilannut suosikkeihini, mutta hoiti hommansa tarpeeksi hyvin tämmöistä keikkailtaa varten.

Tänään olen hihhuloinut ilman meikkiä, koska kasvoni tuntuivat aamulla just siltä, että tauko meikistä voisi tehdä ihan hyvää. Olenkin nauttinut koko päivän ihanasta keveyden tunteesta kasvoillani :). Joskus meikitön päivä tekee hyvää mielellekin :). 


4 kommenttia on "Työmekistä iltameikkiin"
 1. H&M:n paletissa näyttäisi olevan juuri niitä sävyjä, joita itse meikkipussiini tällä hetkellä kaipailen! :) Kaunis meikki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 H&M:n paletit ovat kyllä ihan hyviä halpaan hintaansa nähden ja tämä paletti on sävyjensä ansiosta suosikkini juurikin H&M:n paleteista :)

   Poista
 2. aivan upea meikki ja voi vitsi mitkä ripset sulla on! <3 Mahtavaa vappua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ihanasta kommentista <3 Minua on siunattu pitkillä ripsillä ja kerran menin pilaamaan omat ripseni ripsien pidennyksillä. Kesti vuoden verran, että omat ripset olivat taas omassa mitassaan ja totesin, että jatkossa sanon nou nou ripsien pidennyksille :)
   Ihanaa Vappua myös sinne! :)

   Poista