sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Uusia muumimukejaMuumimukieni kaappi alkaa kohta olla täynnä, koska kaappiin sulloin jälleen kaksi uutta muumimukia. Tilasin jo viime kuussa itselleni Håll Sverige Rent (Pidä Ruotsi siistinä)-muumimukin ja vihdoinkin se saapui minulle tällä viikolla. Håll Sverige Rent-muki myytiin todella äkkiä loppuun ja jouduinkin odottelemaan yli kuukauden, että Scandinavian Design Centeriin saapui uusi erä mukeja. Tämä ihanan pinkki muumimuki on juuri sopivasti erilainen väriensä ja kuvituksensa ansiosta, että nousi heti yhdeksi lempimuumimukikseni :).

Toinen uutukainen on tämän kesän sesonkimuki, Hetki rannalla. Mukin kuvitus pohjautuu Muumipeikko rakastuu-sarjakuvakirjaan ja mukissa seikkaileekin Muumipeikko ja sirkuksen akrobaatti Emeraldo. Vaikka sesonkimukin väritykset ovat TAAS hyvin samanlaiset kuin viime vuosienkin, niin pidän mukin kuvasta todella paljon. Se on ihanan seesteinen ja rauhallinen.

Oletteko te hankkineet näitä kahta muumimukia ja mitä mieltä olette niistä?6 kommenttia on "Uusia muumimukeja"
 1. Niinno, syy siihen et kesämukin väritys on samanlainen kuin 3n viime vuoden mukeissa on se,että ne oli neljän mukin kokoelma/sarja ;) Seuraavaa kesämukisarjaa odotellessa,kun talvimukeissa uus sarja alkoi jo viime talvena ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, tota en tiennytkään :) kiva kyl sitten nähdä seuraavat kesämukit :)

   Poista
 2. Paljon maksaa tilata noita mukeja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 34€ makso toi Håll Sverige Rent-muki Scandinavian Design Centerillä. En muista kyllä yhtään paljon oli postikulut.

   Poista
 3. tuo uus kesä muki on kyllä pitkästä aikaa mun silmää miellyttävä sesonkimuki! Aijon hankkia kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaakin silmääni se miellytti paljon enemmän kuin aikaisemmat kolme kesämukia :).

   Poista