tiistai 12. toukokuuta 2015

Äitienpäivä

Äiti on todellisin ystävämme, kun yllättävät ja raskaat koettelemukset iskevät; kun vastoinkäymiset korvaavat menestyksen; kun ystävät hylkäävät; kun ikävyydet ympäröivät meidät, yhä hän pitää meistä kiinni ja kannustaa ystävällisin ohjein ja neuvoo hajottamaan pimeyden pilvet, ja saa rauhan palaamaan sydämiimme. — Kirjailija Washington Irving (1783-1859)

Halusin vielä palata hetkeksi sunnuntaina vietettyyn äitienpäivään, koska minun mielestäni äitien- ja isänpäivät ovat vuoden yksiä tärkeimpiä päiviä. Sillon saamme hemmotella meille tärkeimpiä ihmisiä, jotka ovat meistä aina huolehtineet ja tulevat sitä tekemään myös loppuelämänsä. Toki näinhän ei aina ole, jos suhde vanhempiin ei ole hyvä, mutta nyt puhun ihan omasta puolestani. Minä olen saanut kasvaa ehjässä perheessä ja saanut (saan edelleen) vanhemmiltani neuvot ja tuet elämääni ja tästä olen heille kiitollinen. Sen takia on ihanaa, että äideille ja isille on omat juhlapäivänsä :).

Me vietimme tänäkin vuonna hyvin perinteisesti äitienpäivää. Tosin tänä vuonna emme käyneet ulkona syömässä niin kuin yleensä. Ensin suuntasimme minun vanhempieni luo, josta näpsinkin ainot kuvat päivän aikana.

Annoimme äidilleni tänä vuonna lahjaksi valkoisen ruukkuruusun, koska äitini rakastaa kukkia ja ruukkuruusut ovat käytännöllisiä ihan jo senkin takia, että ne voi myös istuttaa ulos. Anskun blogisynttäreitä vieteltiin Jolie-liikkeessä, josta saimme mukaamme esimerkiksi Patykan ihanan käsi- ja kynsivoiteen. Olin tämmöisen voittanut itselleni jo aikaisemmin Anskun järjestämässä arvonnassa, joten annoin tämän uuden käsivoiteen äidilleni :). 

Siskoni oli poiminut äidilleni valkovuokkoja ja ostanut kauniin keväisen huivin. Lahja oli tarpeellinen, koska äitini oli puhunut haluavansa jonkun ohuen tuubihuivin itselleen sen helppouden takia. Siskoni olikin löytänyt mielestäni kivan värisen huivin, mikä sopi hyvin äidille :).

Toivottavasti teilläkin oli ihana äitienpäivä ja muistitte hemmotella äitiänne jollain tavalla :).
 
4 kommenttia on "Äitienpäivä"
 1. Ihana äitienpäivä teillä ollut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä oli <3 Ja oli myös hyvin herkkujen täyteinen päivä :D

   Poista
 2. Sanon aina, että vaikka muut unohtavat syntymäpäiväsi, niin äitisi ei koskaan ;) Äiti on suomenkielen kaunein sana.

  VastaaPoista