keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Äitienpäivän asu


Paita / Shirt - Vero Moda
Kaulakoru / Necklace - H&M
Rannekoru / Bracelet - Glitter
Farkut / Jeans - Vero Moda
Kengät / Shoes - Skopunkten
Takki / Jacket - Vero Moda

Äitienpäivänä olisi tehnyt mieli vain laittaa collarit päälle ja tennarit jalkaan, koska lauantaina olin niin tälläytynyt Helsingin reissua varten. Jalatkin huusivat vielä sunnuntaina hoosiannaa korkkareilla kävelystä, mutta päätin kuitenkin vielä sunnuntaina laittaa mustat nilkkurit jalkaan, että kokonaisuus olisi edes inasen ryhdikkäämpi. Onneksi päivän aikana ei tarvinnut paljoakaan kävellä, joten korkkarit eivät kauheasti haitanneet.

Yllätys, että kokosin taas mustan asun. Aina, kun haluan mukavat vaatteet päälle tai mukavan olon, niin aina päälleni eksyy mustaa. Pidänkin mustaa turvavärinä. Se päällä olo on hillitty ja kotoisa.

Halusin koruja asuun, ettei se jää liian arkiseksi ja päädyin tällä kertaa paksu ketjuisiin ja kultaisiin koruihin. Viime kesänä hankin tuon kaulakorun H&M:ltä ja se on tosi kiva muuten, mutta kävellessä koru pitää inhottavaa kilkatus ääntä. Muistan, kun Kimmo sanoi mulle viime kesänä, että kuulostaa siltä, että sulla olis lehmänkello kaulassa, kun pidin tätä korua Porvoon reissullamme.


Tänään minulla olisi koko päivä kotikäyntejä tiedossa ja illalla meille tulee kaveripariskunta käymään :). Vielä olisi siis paljon tekemistä tälle päivälle ja töiden jälkeen pitäisi vielä keretä leipomaan tarjottaviakin. Viettäkäähän tekin mukava keskiviikko ja huomennahan on vapaapäivä - jipii! :)


4 kommenttia on "Äitienpäivän asu"
  1. Ei se musta huono ole :) Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä koko musta toimii aina tosi hienosti ja tämäkin näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Reetta :) Munkin mielestä musta kokonaisuus on aina varma :)

    VastaaPoista