sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Blogin nimi vaihtui


Heippa muruset! Tulin vielä nopeasti kertomaan, että päätin vaihtaa blogin nimen. Write me a love song ei ole enää pitkään aikaan kuulostanut minulta ja olen pohtinut uutta nimeä. Halusin yksinkertaisen ja lyhyen nimen blogin uudeksi nimeksi. Päädyin lopulta Laura's nimeen, mikä lausutaan tosin ihan suomalaisittain. Laura's kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi blogin idean. Se on minun, aiheet postauksissa ovat minun ja käsittelevät minua, kuvat ovat minun - kaikki ovat minun liittyen blogiini ja minä seison niiden sanojen takana, mitkä tänne rustailen. Blogin osoite pysyy edelleen samana, nimi on vain uusi :). 

Aina tuntuu vaikealta luopua jostain vanhasta ja tutusta, mutta se on myös virkistävää kääntää asioissa uusi sivu esille :). Blogin nimen vaihdos ei vaikuta sisältöön mitenkään, edelleen mennään samalla sekametelisopalla niin kuin ennenkin :). 

Blogin sähköposti muuttui uuteen nimen myötä ja uuden sähköpostin löydät blogini sivupalkista. Write me a love song-sähköpostin jätän auki ja tarkistan sen aina välillä, joten ei hätiä mitiä, jos olet pistänyt vanhaan sähköpostiin viestiä :).
10 kommenttia on "Blogin nimi vaihtui"
 1. Tyylikäs ja loistava nimi, minä tykkään. Ihanaa iltaa Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Ihanaa iltaa myös sinulle <3

   Poista
 2. Hieno nimi! Just hyvä! :) Voi hitsi, yritin päivittää tuota siun bloginimeä omassa "Kivat blogit"-blogiluettelossa, niin sit se siun blogi jotenkin mystisesti hävisi, enkä voinut enää lisätä sitä. :O Pitää koittaa huomenna uudestaan, tosi outoa. :/ Mut hyvin sopii toi uusi nimi blogillesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mietin, että millaisenhan vastaanoton nimi saakaan, että pidetäänkö nimeä liian tylsänä. Kiva kuitenkin kuulla, että joitakin miellyttää :). Omaan silmääni nimi näyttää hyvältä ja pitää lyhyessä muodossaan kaiken sisällään :).
   Mitähän ihmettä Bloggeri oikein sekoilee :O? Toivottavasti lähtis toimimaan :).

   Psst.. Sain viikolla luettua sen Sudenkorento-kirjan ja nyt en malttaisi odottaa seuraavaa kirjaa :). Vielä ei ole CDON:lta tullut tietoa Muukalainen-kirjasta :/

   Poista
  2. Ei ole tylsä. :) Ja nyt näköjään näkyy blogisi miun Kivat blogit-listalla. Hyvä, hyvä. :) Oo, toivottavasti tulis pian se Muukalainen! Seuraillaan tilannetta.. :P

   Poista
 3. Ei ole tyldä, kiva muutos! :) Oli kivaa tavata sinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tylsä. Puhelin ja liian isot sormet.... :D

   Poista
  2. Kiitos Katja :). Oli mukava tavata! :)

   Poista
 4. Kiva muutos - ei vanhassakaan mitään huonoa ollut, mutta uusi on kivan ytimekäs :) Välillä sitä itsekin miettii pitäisikö tehdä jotain päivitystä blogin nimeen, mutta sitä oikeaa vaihtoehtoa ei vielä ole osunut eteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kesti monta kuukautta, että edes näinkin yksinkertainen vaihtoehto tuli mieleen :D itsekin tykkään juuri tästä lyhyemmästä ja ytimekkäästä nimestä :)

   Poista