sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Huhtikuu pakettiin

Ihanaa, kun vihdoinkin olemme toukokuun puolella! Minulle toukokuu merkitsee aina kesän alkua ja sen takia toukokuu on yksi lempparikuukausistani. Toukokuulle olemme jo suunnitelleet vaikka mitä ohjelmaa, mutta vielä pitäisi yhden kerran kurkistaa huhtikuun puolelle tämän postauksen merkeissä :). Oliko teillä onnistunut huhtikuu vai oliko helpotus, kun kuukausi vaihtui toukokuuhun?

Huhtikuun paras näpäys: Tämä kuva sisäisti minun mielestäni hyvin huhtikuun. Vaikka kuukausi olikin aika harmaa ja sateinen, mutta saimme myös nauttia auringosta ja keväästä. Sula järvi ja aurinko kuuluvat ehdottomasti huhtikuun parhaimpiin puoliin! :)


Huhtikuun paras asu: Huhtikuun asuksi valikoitui tummanpuhuva asu. Käytin ensimmäistä kertaa huhtikuussa H&M:n violetin sävyistä neulemekkoa ja asu oli todella mukava, mutta sopivan naisellinen :).


Huhtikuun paras leivonnainen: Kuukauden parhaimmaksi leivonnaiseksi valitsin Baileys-kakun. En itse tykännyt kakun mausta, mutta valitsin kakun kuukauden leivonnaiseksi sen takia, etten normaalisti tee tällaisia juustokakkuja ja oli kiva rikkoa rajoja.


Huhtikuun paras tv-sarja: Kuukauden aika tuli katsottua paljon sarjoja, mutta lemppari oli ehdottomasti Bonesin 9.kausi. Olen aina tykännyt tästä sarjasta ja 9.kausi oli yhtä hyvä kuin aikaisemmatkin kaudet :).


Huhtikuun paras kirja: Huhtikuussa innostuin taas lukemaan. Aloitin Diana Gabaldon Sudenkorento-kirjan ja olen lukenut sitä nyt joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Kirja on ihan älyttömän hyvä ja tästä on tiedossa lähiaikoina oma postauksensa :).

2 kommenttia on "Huhtikuu pakettiin"
  1. Mahtava postaus! :) Nyt jäin ihan odottamaan siun postausta tuosta Diana Gabaldonin Suenkorennosta. Haaveena on ollut lukea tuo ensimmäinen, Muukalainen, vaikka kuinka pitkään, vaan arvaa saako täältä mistään sitä suomenkielellä tai edes sähkökirjana netistä? Ja nimenomaan haluaisin lukea tällä kertaa ihan suomeksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muukalainen oli älyttömän hyvä kirja ja Sudenkorento ylsi mielestäni hyvin samalle tasolle :).

      Poista