torstai 7. toukokuuta 2015

Ihana uusi bleiseriBleiseri / Blazer - H&M

Eilinen shoppailureissu Ideaparkkiin oli hyvin ristiriitainen, koska toisaalta en tuntunut löytävän mitään kivaa kaupoista, mutta sitten taas kotiutin uuden ihanuuden vaatekaappiini. Yritin etsiä kaupoista jotain kevyttä kevättakkia, mutta sellaista ei löytynyt sitten millään. Joko malli oli aivan väärä tai sitten takkien värit eivät olleet makuuni. H&M:llä päädyinkin etsiskelemään sitten muita vaatteita ja silmiini osui tämä kaunis vaalea bleiseri, jonka hihoissa on tekonahkaa. Harteikkaana ihmisenä minun on hankala löytää hyviä bleisereitä, koska kaikki tuntuvat kiristivän aina hartioista. Päätin kuitenkin rohkeasti kiikuttaa tämän bleiserin sovituskoppiin.

Sovituskopissa mallailin bleiserin päälleni. Pyörin peilin edessä ja huomasin kerrankin ihastelevani näkemääni. Bleiseri oli juuri minun näköinen tekonahka osiensa ansiosta ja hartioitakaan ei kiristänyt. Tyytyväisenä vein bleiserin kassalle ja mieluusti tästä bleiseristä maksoin 35€. Nyt vaatekaapistani löytyy arkeen, että juhlaan sopiva bleiseri! :)


4 kommenttia on "Ihana uusi bleiseri"
 1. Katoin ite just tuota bleiseriä hennesissä tällä viikolla! :) näyttää vaan niin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana, sopii niin monen kanssa :)

   Poista
 2. Onpas upea! Klassinen mutta sopivasti rokkiviboja, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! :) Itsekin tykkään juuri siitä, että tässä bleiserissä on hyvin yhdistetty hieman rosoisempaa rockia ja pehmeää klassista kangasta :)

   Poista