maanantai 25. toukokuuta 2015

INSTAWEEK 21

Maanantain postaus jäi nähtävästi iltaan, jotenkin päivä on mennyt nopeasti ohi. Viime yönä tosiaan palasimme Tallinnan reissulta ja univelat ovat tänään painaneet. Viime viikolla en tajunnut yhtään ajatella pidemmälle vaan otin tällekin päivälle töitä, joten hieman koomassa olen päivän kulkenut. Tänään aion suunnata nukkumaan todella aikaisin, että huomenna jaksaa taas pirteänä herätä aamulla töihin ja tosiaan univelkoja olisi hyvä saada vähän pienennettyä :).

Viime viikko oli Instassa hieman hiljaisempi ja Tallinnassa en nettiä oikein käyttänyt, koska en saa enää puhelimessani toimimaan WI-FI:ä, nice. 

Löydät muuten minut Instasta nimimerkillä @lillil89


1. Kurkkasin maanantaina pitkästä aikaa häämekkoani ja on tuo edelleen täydellinen mekko vaikka häistä on jo vajaa 2 vuotta aikaa :).
2. Tiistaina juhlittiin Kimmon ja hänen äitinsä syntymäpäiviä, joten ruokapöytäkin oli täynnä herkkuja.
3. Aamusalin jälkeen kävelin kivassa säässä kotiin vanhempieni luota.


1. Löysin Facebookin albumeistani kuvia vuodelta 2007 ja oli aivan pakko jakaa Instaankin yksi kuva teini Laurasta.
2. Mulla ja kissoilla on alakerran sohvan divaani lempipaikka ja heti, jos nousen siitä niin joku on jo ehtinyt hetkessä varastamaan paikan.
3. Viime viikolla saatiin nauttia todella paljon auringosta.


1. Lauantaina ei paljoo naurattanut, kun herätyskello soi klo 4:00. Hyvä asia yöllisessä heräämisessä oli, että sain nähdä pitkästä aikaa auringonnousun.
2. Greenstreetin minttusuklaa-raakakakku.
3. Tallinnan eläintarhassa päästiin näkemään norsuja.
2 kommenttia on "INSTAWEEK 21"
  1. Tällaiset insta -postaukset on aina kivoja! :) olen aina joskus eksynyt blogiisi lueskelemaan, ja vaikutat kyllä mielenkiintoiselta & mukavalta persoonalta :) jäänkin tänne seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuuli ihanasta kommentista! :) Tervetuloa! :)

      Poista