lauantai 16. toukokuuta 2015

Kun mekko muuttui paidaksi


Mekko / Dress - Nelly
Farkut / Jeans - Vero Moda
Kengät / Shoes - Tuuri

Helmikuussa esittelin teille Nellyltä hankkimani arkisen mekon ja samaisessa postauksessa hieman harmittelin mekon pituutta. Tosiaan mekkohan oli omaan makuuni liian lyhyt, mutta päätin sen silti jättää vaatekaappiin, koska sitä pystyy pitämään edes joten kuten leggareiden kanssa. 

Torstaina meillä oli tiedossa siskoni synttärikahvittelut ja minä olin varannut aamulla aivan liian vähän aikaa vaatteiden valintaan. Kiskaisin tämän mekon esiin ja puin sen päälleni, kunnes huomasin siinä kauheat rypyt. En ehtinyt alkaa etsimään mitään muuta paitaa tai mekkoa tilalle, joten päätin nostaa mekon helman ylemmäs ja kas näin - paita oli valmis. Torstaina olin ensimmäistä kertaa tyytyväinen, että mekko on lyhyt malliltaan, koska jos se olisi ollut hitusenkin pidempi, niin ei sitä olisi viitsinyt enää paidan roolissa käyttää. Asukuviin paidan helma jäi todella rumasti ryppyyn, kun en muistanut asetella sitä paremmin, kun nousin autosta kuvattavaksi.

Minua hieman hirvitti, että olenko turhan arkisissa vaatteissa menossa synttäreille, mutta onneksi synttärisankari ja hänen miehensä tulivat ovella vastaan collegehousuissa, joten asuni ei ollut ollenkaan liian tylsä :).


2 kommenttia on "Kun mekko muuttui paidaksi"