torstai 14. toukokuuta 2015

No se selfietikku...


...kyllä, minäkin sorruin tähän laitteeseen. Selfietikku nousi muistaakseni viime vuoden puolella pinnalle ja muistan radiosta kuulleeni veikkauksen, että tämä härpäke voisi olla yksi suosituimmista joululahjoista 2014 vuonna. Itse kuitenkin olin hieman skeptinen ja ajattelin, etten tikkua hanki ennen kuin olen hieman enemmän siitä lukenut ja kuullut mielipiteitä. Paljon on mielipiteet jakautunut, mutta omat ajatukseni selfietikusta muuttuivat ajan kuluessa vain positiivisemmiksi. 

Katselin blogeista ja Instasta kivoja kuvia, mitkä olivat otettu selfietikun avulla ja lopulta päädyin siihen, että minäkin hankin tämmöisen. Suuntasimme Pirkkalan Verkkokauppaan hankkimaan Kimmolle uuden puhelimen ja ajattelin, että samalla hankin itselleni selfietikun. Selfietikut olivat selvästi suosittuja, koska niitä ei ollut myymälässä ollenkaan, joten lähdin tyhjin käsin takaisin kotiin. Myöhemmin tutkin netin syövereitä ja löysin selfietikku.fi-sivun, jossa selfietikut olivat hintaan 18,95€. Hinta ei ollut paha ja laitoin tikun tilaukseen, mikä saapuikin minulle parissa päivässä. 

Nyt olen selfietikkua hieman testaillut ja olen ihan tyytyväinen, että hankin sen. Instaan olen saanut napattua vain yhden kuvan selfietikun avulla, koska kuvat tärähtävät helposti, kun tikku huojuu sen verran kädessä. Vielä pitää siis hieman reenata vakaata kättä. 

Kimmolle jo hehkutin, että tämän selfietikun avullahan voidaan saada kivoja kuvia esimerkiksi matkoilla, kun haluamme ottaa yhteiskuvan ja saada samalla edes hieman jotain nähtävyyttä taustalle. Kimmo ei lämmennyt sitten ollenkaan ajatukselle ja sanoi, että tuotahan keppiä et laukustasi kaiva esille, jos hän on lähellä. Kimmon mielestä keppi soveltuu hyvin kissojen leluksi ja olenkin pari kertaa löytänyt mieheni leikkimistä kissojen kanssa selfietikkuni kanssa. Että näin.

Oletteko te testanneet tätä paljon puhuttua selfietikkua ja millaisia mielipiteitä se on herättänyt? :)

6 kommenttia on "No se selfietikku..."
 1. Ehkäpä joutuu tuollaisen hommaamaan, onhan se aika hauskakin keksintö. :) Hienon kuvan olet onnistunut ottamaan. Voi kyllä olla, että kuvan tarkennuksen kanssa omalla kohdalla tulisi ongelmia, kun keppi huojuisi jossain yläilmoissa. Tälläisistä ikäihmisistä kuten meikäläinen, kun on hyvä ottaa kuvat korkealta. ;)

  Mukavaa helatorstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmönen kyl kannattaa hankkia, jos haluaa esimerkiksi ryhmäkuvia ottaa ystävien kanssa Instaan :). Mutta tosiaan hieman tarvii vakaata kättä, että saa pidettyä kepin paikoillaan :D

   Samoin sinne Tiia <3

   Poista
 2. Oon miettinyt monta kertaa selfietikun ostamista, mutta en ole saanut aikaiseksi. Mutta kyllähän se voisi olla jopa ihan käytännöllinenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niiden hinta ole ainakaan paha, jos käyttö jäisikin vähemmälle :)

   Poista
 3. Tätä täytyy yhessä testaillaaaaaaaaaa!

  VastaaPoista