lauantai 9. toukokuuta 2015

Off to Helsinki!


Huomenta muruset! Tänään on toivottavasti tiedossa ihana päivä, koska lähden kohta Helsinkiin Anskun järjestämille blogisynttäreille! :) Minulla on kauhea jännitys päällä ja toivon, että tämä hieman helpottaisi viimeistään junamatkan aikana - epäilen tosin. Tämmöisissä uusissa tilanteissa minua jännittää aina todella paljon, mutta onneksi rohkaistuin sen verran, että uskalsin reissuun lähteä tapaamaan uusia ihmisiä ja kokemaan ihan uuden tilanteen :).

Matkaan en tarvitse paljon, koska Helsingissä en ole kuin kolmisen tuntia juna-aikataulujen takia. Mukaan lähtee tottakai rakkaimpani Canon, jotta saan päivän ikuistettua muistikortille. Rahapussia ei kannata unohtaa, eikä junalippuja. Junaan otan vielä mukaan pokkarin, että matkat kuluisivat mukavasti :).

Tänään en enää blogin puolelle tule huhuilemaan, koska olen kotona vasta kymmenen aikaan illalla. Jos haluat kuitenkin pysyä matkassa mukana ja katsoa hieman ennakkoon mitä päivääni kuuluu, niin kurki Instaani, löydät minut nimimerkillä @lillil89. Pitäkää tekin ihana lauantai ja tänään vielä ehtii hankkimaan omalle äidille ja mummulle äitienpäivälahjat! :)
6 kommenttia on "Off to Helsinki!"
 1. Ainakin ihanan näköinen minttusuklaakakunpala vilahti instassa, oli varmasti kiva ilta! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva ilta :). Huomas vaan, että maalaistyttö on Helsingissä, kun jouduin kulkemaan nenä kiinni navissa, että löysin perille :D

   Poista
  2. Haha, no mut hei mä asun täällä ja silti joudun kulkemaan nenä kiinni kartassa xD

   Poista
  3. Onhan tuo toki aika iso kaupunki, joten kyllähän siinä kestää, että kaikki paikat oppii :D Me päästään taas kahden viikon päästä Helsinkiin seikkailemaan, kun lähdetään Tallinnaan ja pitää Helsingissä kävellä jostain paikasta(?) pari kilsaa satamaan - katsotaan keritäänkö satamaan ajoissa vai eksytäänkö matkalla :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva tavata! :) Toivottavasti vielä joskus nähdään! :)

   Poista