lauantai 23. toukokuuta 2015

PEACE&STYLE-BLOGISYNTTÄRIT

Minä olen tällä hetkellä matkalla kohti Tallinnaa ja tuttuun tapaan ajastin matkan ajaksi tänne blogiin postauksia. Paluu on jo huomenna, mutta olemme kotona vasta sunnuntai-maanantai yönä, joten blogin ääreen en kerkiä koko viikonloppuna - ihana lähteä reissuun ja päästä pienelle lomalle :).

Minulla on ollut jo pitkään aikomus tehdä postaus Anskun blogisynttäreistä, mutta minulla on ollut niin kiire, että kertaistumalla en olisi saanut postausta aikaiseksi. Tällä viikolla minulla oli hieman pidempi vapaa hetki, joten päätin istahtaa koneen ääreen ja näpytellä tämän postauksen valmiiksi :).Anskun Peace&Style-blogi täytti 5-vuotta (onnea vielä!), joten Ansku oli päättänyt järjestää blogisynttärit sen kunniaksi. Synttäreitä vietettiin toukokuun 9.päivä Helsingissä sijaitsevassa Jolie-luonnonkosmetiikkamyymälässä. Minua jännitti ihan hirveästi vielä, kun astuin liikkeeseen sisään, mutta jännitys katosi hyvin äkkiä, kun minua vastaan tuli Jolie-myymälän henkilökuntaa ja ihanan pirteä Ansku :). Jolie-myymälä oli juuri sitä, mitä olin mielessäni kuvitellut: esteettisen kaunis, lämminhenkinen sekä sisustus ja tuotteiden esillepano oltiin tarkkaan mietitty. Blogisynttäreitä varten Jolien takahuone oltiin laitettu juhlakuntoon ja minä ihan hämmästelin, kun astuin sisään takahuoneeseen. Se oli ihanan valoisa ja Ansku oli saanut sen loihdittua juhla kuntoon. Tiesittekö muuten, että Jolie-myymälässä voi järjestää Ystäväiltoja? Eli, jos teillä on pienet juhlat tulossa ystävienne keskuudessa, niin kannattaa ehdottomasti kysellä enemmän tietoa Ystäväillasta Jolien henkilökunnalta :).

Hyvinvointiteemalla vietettyihin synttäreihin sisälty mitä parhaimpia tarjottavia ja tottakai synttäreillä kakkuakin pitää olla! :) Saimme maistella Greenstreetin minttusuklaa raakakakkua, mikä vei kyllä kielen mennessään! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun maistoin raakakakkua ja en voinut kuvitellakaan, että ne voivat olla näin hyviä :). Juomapuolella oli Ruohonjuuren Kombucha-juomaa ja SSJ:n mehulingolla sai hurauttaa itselleen vihermehuja. Tarjottavat olivat kyllä täydelliset sekä lisäksi vielä terveelliset :).
Kuvat: Valokuvaaja Salla Vesa sekä allekirjoittanut

Saimme myös kunnian kuulla energisen ja ihanan Karita Tykän ajatuksia hyvinvoinnista. Karita puhui hyvinvoinnista todella hyvin ja hänen puheensa saivatkin minut miettimään omaa hyvinvointianikin enemmän. Karita on kirjoittanut kaksi raakaruokakirjaa, sekä hän pyörittää miehensä kanssa SuperLemon-verkkokauppaa. Jos sinua kiinnostaa hyvinvointi ja esimerkiksi terveellisemmät ruokaohjeet, niin kannattaa kurkata Karitan blogia :).

Illassa ihaninta oli tottakai uusien ihmisten tapaaminen ja minä tapasin kaikki ensimmäistä kertaa, koska en ole aikaisemmin missään blogitapahtumissa ollut. On aina kiva tavata ihminen kuvien ja tekstien takaa ihan kasvotusten :). Jos haluat lisää hyviä blogeja lukilistallesi, niin kannattaa tsekata illassa mukana olleiden blogit - sieltä varmasti löytyy luettavaa: Peace&Style, Misorella, Pinkit korkokengät, Kia Karin, Rööperin Rouva, Optimismia ja energiaa, Ennin kengissä, Tunnetila, Polka Dots, Secret Wardrobe, Girly Style, Fantasya, mekkokaappi, Dear Moments & Me, Moon shaped little box, Hannamaria, Casa Mimi, Littlebigthings
6 kommenttia on "PEACE&STYLE-BLOGISYNTTÄRIT"
 1. Kyllä on niin kivasti järjestetyt synttärit ja ihania tuttuja naamojakin bongasin. Upeaa viikonloppua Laura <3

  VastaaPoista
 2. Huippua oli ja kivaa tavata vaikkakin pikaisesti. :)

  VastaaPoista
 3. Synttärit olivat kyllä niin kiva tilaisuus! Oli mukava tavata! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, lämmöllä vieläkin muistelin tilaisuutta :). Oli kyllä kiva tavata <3

   Poista