sunnuntai 24. toukokuuta 2015

PUNAA HUULIIN


Toukokuun LivBoxin mukana tuli Max Factorin Colour Elixir Giant Pen Stick-huuliväri, mitä kokeilin perjantaina toiseen kertaan. Ensimmäisellä testikerralla mietteet huuliväristä olivat hieman kakspiippuiset, mutta nyt toisen testikerran jälkeen voin sanoa tykkääväni tästä huuliväristä.

Sain huulivärin sävyssä Blossom, mikä ei ensimmäisen testauksen jälkeen hirveästi innostanut. Pienen Googlettelun jälkeen mieli kaipaili huuliväriä sävyssä Passion Red tai Subtle Coral ja hieman uumoilin, että Max Factorin huuliväri voi jäädä vähäiselle käytölle.

Perjantaina annoin huulivärille kuitenkin uuden mahdollisuuden ja kas kummaa, minähän tykkäsin siitä kovasti. Sävy miellytti nyt enemmän silmää ja huuliväri toi kivan säväyksen tavalliseen arkimeikkiini. En voinut koko päivää huuliväriä pitää huulillani, koska illalla työt vielä kutsui ja en tiedä mitä asiakkaat olisivat ajatelleet, jos hieroja olisi kävellyt vastaan huulet punaisena. Perjantain kokeilun jälkeen voin sanoa, että Max Factorin huuliväri tule varmasti vielä käyttöön ja sopisihan tämä sävy kivasti myös kesäpäiviin ja kesän juhliin :).


2 kommenttia on "PUNAA HUULIIN"
  1. Vau kun on hyvän värinen huulipuna Näytät hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju, tämä sävy oli kyllä kiva :)

      Poista