keskiviikko 27. toukokuuta 2015

TALLINNAN HOTELLI

Palataan vielä hetkikseksi Tallinnan reissuumme, koska haluan ehdottomasti vinkata teille hyvästä hotellista! Löysimme netistä hyvän tarjouksen PK Ilmarine-hotelliin, joten päädyimme varaamaan meille kuudelle hengelle kolme huonetta tästä neljän tähden hotellista. 


Hotellin sijainti oli todella hyvä, koska satamasta (A-terminaalista) oli vain vajaan kilometrin matka hotellille ja vanhankaupungin portti sijaitsi melkein hotellin vieressä. Painavien matkalaukkujen kantaminen ei siis tullut tällä reissulla ainakaan ongelmaksi Tallinnan päässä :).

PK Ilmerine-hotellin pääsisäänkäynti löytyi pienemmältä kadulta, mikä oli todella hyvä asia. Aina, kun hotellista lähti ulos, niin pääsi rauhalliselle kadulle eikä vilkkaan tien varteen. Hotellin edustalla olikin mukava odotella taxia, kun ei tarvinnut pelätä ohi kiitäviä autoja.


Hotelli oli todella siisti sisältä, että ulkoa ja tämä siisteys takasi kyllä viihtyvyyden. Olen niin monta kertaa jo nähnyt elämäni aikana kammottavia ja ruokottomia hotelleja, että tämä hotelli oli ihanan virkistävä kokemus jo siistin yleisilmeensä ansiosta :).

PK Ilmarine-hotellissa on ajateltu myös hyvin pyörätuolissa olevia ihmisiä, koska ulkoa meni hotellin sisälle leveä asfalttiluiska ja sisällä ei ollut ollenkaan ahdasta. Hisseihin mahtuu hyvin lastenvaunut, pyörätuolit yms., joten kulku huoneisiinkin on helppoa. Turhia rappusiakaan ei oltu hotelliin tehty, joten pyörätuolilla pääsee vaivattomasti hotellin ravintolaan ja baariin. 
Hotellihuoneesta en muistanut taas ajoissa ottaa kuvaa ja en sitten kehdannut enää kuvia napsia, kun olimme asettuneet taloksi (lue: sotkeneet). Huoneista löydät kuitenkin kuvia esimerkiksi hotels.com-sivuilta - ei ole mainoslinkki.

Ehdottomasti kannattaa harkita tätä hotellia, jos olet suunnistamassa Tallinnaan :). Palvelu oli erinomaista hotellissa sekä aamupala oli oikein hyvä ja riittävä :). Jos sinulla on matkassa auto, niin tässä hotellissa auton pysäköintimaksu oli vain 5€/päivä, joten ei ole ainakaan hinnalla pilattu.


Haluaisin muuten kuulla teiltä hieman hotellivinkkejä. Olemme tosiaan syksyllä suuntaamassa Barcelonaan ja kohta oli aika varata matkat ja hotelli. Emme ole koskaan aikaisemmin Barcelonassa käyneet, joten emme Barcelonan hotelleistakaan mitään tiedä. Vinkkejä otan siis mielelläni vastaan! :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti