perjantai 15. toukokuuta 2015

Toukokuun LivBox


1. Dove Deeply Nourishing suihkusaippua
2. Max Factori Colour Elixir Giant Pen Stick-huuliväri
3. Max Factori teroitin
4. Nivea Lip Butter Coconut
5. La Roche-Posay Eau Thermale-lähdevesi
6. Naturel kynsitarrat
7. Lumene heleyttävä BB-vartalovoide

Taas olisi se aika, kun LivBox on saapunut ilahduttamaan ja yllättämään meitä :). Olin jo hieman epäillyt, että toukokuun LivBox tulee varmasti keskittymään kesään ja aurinkoon. En mennytkään epäilyilläni kovinkaan metsään nimittäin LivBox-tiimi oli koonnut toukokuun boxiin tarpeellisia tuotteita kesän juhliin ja auringon vastaanottamiseen.

Ensimmäisenä huomasin Max Factorin tummanpunaisen huulivärikynän (sävy Blossom) ja sitä olen nyt kerran testannut. Huuliväri osoittautui ihan kivaksi vaikkakin olisin himoinnut itselleni huuliväriä sävyssä Passion Red tai Subtle Coral. Tosiaan hieman Googlettelin tätä Max Factorin huuliväriä saadakseni selville mitä muita sävyjä oikein löytyy ja sävyjä taitaa olla kaiken kaikkiaan kuusi erilaista. Boxin mukana tuli myös lisäksi Max Factorin teroitin, jolla pystyy tätä Max Factorin huuliväriäkin teroittamaan. Glitz&Glam-blogin Minna olikin vinkannut, että huuliväri kannattaa laittaa hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen ennen teroittamista, joilloin huulivärin kärjestä saa tasaisen ja terävän.

Eniten mielenkiintoa herätti toukokuun LivBoxissa La Roche-Posayn Eau Thermale-lähdevesi, mikä rauhoittaa herkkää ihoa. Mielenkiinto heräsi ihan sen takia, koska en ikinä tämmöistä ole testannut. Lähdeveden kerrotaan soveltuvan esimerkiksi kasvojen puhdistamiseen tai auringon ottamisen jälkeen rauhoittamaan ihoa. Minä en ota yleensä aurinkoa, mutta ihoni on niin vaalea, että se helposti alkaa punoittaa jo pienen auringossa oleskelunkin jälkeen. Ihana päästäkin testaamaan tätä lähdevettä kesällä aurinkoisten päivien jälkeen :).

Huhtikuun LivBoxissa tuli Essien ihana kynsilakka ja sillon jo harmittelin sitä, etten voi pitää työni takia pitkiä ja näyttäviä kynsiä. Nytkin huokailin harmistuksissani, kun toukokuun LivBoxista löytyi Naturelin kynsitarroja juuri niin minulle sopivissa sävyissä. Kerran olen aikaisemmin kokeillut kynsitarroja (mitkä myös tulivat LivBoxin mukana) ja ne olivat kyllä todella kätevät ja näyttävät. Kynsitarrat ovatkin oiva pelastus, jos ei kerkiä odottelemaan kynsilakan kuivumista ja haluaa vaikka erilaisia kuvioita kynsiä koristamaan.

Huulirasvakokoelmani kasvoi taas uudella tulokkaalla, kun boxista löytyi Nivean Lip Butter Coconut. En ole ikinä ollut oikein kookoksen fani, mutta tämä Lip Butter oli aivan järkyttävän herkullinen! :) Kun testasin Niven Lip Butteria ensimmäisen kerran niin kookoksesta tuli heti mieleen kesähelteet ja etelän lomareissut. Ah, niin täydellinen kesähuulirasva! :)

Toukokuun LivBoxissa oli Dovelta taas uusi Deeply Nourishing suihkusaippua, minkä koostumus on nyt vaahtoutuvampi sekä iholle hellävaraisempi. Olen jo aikoja sitten todennut Doven suihkusaipput hyviksi, joten tämäkin Doven pieni suihkusaippuapurkki tulee varmasti kulumaan nopeasti.

Lumenen heleyttävä BB-voidekin löytyi tämän kuun boxista ja tämä oli sellainen tuote, mikä aiheutt minussa sellaisen jaa, että tämmöinen tuote-fiiliksen. Heleyttävä BB-voide korostaa rusketusta ja parantaa ihon sävyä kevyesti sävyttävällä ja kosteuttavalla koostumuksellaan. Olenkin moneen kertaan kertonut, että minä en ruskettuneesta ihosta välitä ja kesäisin viihdyn mieluummin kalkkilaivan kapteenina varjossa, kuin ruskeana papuna auringossa. Tämä Lumenen heleyttävä BB-voide lähteekin kiertoon, kunhan keksin sille sopivan uuden kodin.

Mitä mieltä te olitte tämän kuun LivBoxista ja mikä nousi teidän lemppariksi? :) Minun lempparini on ehdottomasti Nivean Lip Butter, mutta voi olla, että La Roche-Posayn lähdevesi nousee suosikiksi testailujen jälkeen :).
2 kommenttia on "Toukokuun LivBox"
 1. Aika kiva boxi ja vaikka tuli Max Factorin juuri se oudoimman värinen huulikynä, niitä on entuudestaan ja pidän niistä muutoin kovasti. Hienoa että tuli teroitin ja tuo BB jutska ja La Roche Posay ihania myös. Ai niin Nivean huulivoide on aivan mieletön. <3

  Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ollut aikaisemmin edes testannut Max Factorin huulikyniä, mutta tämä vaikutti kyllä ihan kivalta :)

   Hyvää viikonloppua myös sulle Tiia <3

   Poista