tiistai 26. toukokuuta 2015

VIIKONLOPPU TALLINNASSA

Vihdoinkin sain viikonlopun kuvat käytyä läpi Tallinnan reissustamme - kyllä niitä kuvia vain kivasti kertyy yhdenkin viikonloppureissun aikana. 

Tosiaan lauantaina heräsimme aamuyöllä ja otimme nokan kohti Tallinnaa. Reissussa meidän lisäksi oli matkassa siskoni ja hänen poikaystävänsä sekä meidän kaveripariskunta. Olimme suunnitelleet jo alkukeväästä tätä matkaa ja päätimmekin heti alkusuunnitteluissa, että lauantaina suuntaamme Tallinnan eläintarhaan. Sielä se päivä sitten menikin eläimiä ihastellessa ja kävellessä. Eläintarha yllätti minut ainakin postitiivisesti, koska sielä oli eläimiä mitä ei ihan kaikkialla näe ja eläintarhan suuruus oli myös positiivinen kokemus. Jotkut tarhat tosin olivat turhan pieniä eläimille, mikä hieman pisti harmittamaan. Mutta suosittelen ehdottomasti Tallinnan eläintarhaa yhdeksi kohteeksi, jos olet Tallinnaan suuntaamassa :). Me menimme eläintarhaan taxilla, mikä maksoi vain vajaa 10€/suunta.
Eläintarhan jälkeen kävimme hotellilla siistiytymässä ennen kuin lähdimme Tallinnan vanhaankaupunkiin etsimään ruokapaikkaa. Löysimme jonkun merirosvoteemaisen ravintolan, mikä oli kivasti erilainen tavallisiin ravintoloihin verrattuna. Ravintolan alakerta oli sisustettu kauttaaltaan merirosvoteemalla ja seinät oli tehty käsityönä muistuttamaan luolaa. Tarjoilijat olivat pukeutuneet merirosvoiksi ja musiikkina soi taustalla hieman aavemaisia sekä rempseitä merirosvo biisejä.
Tallinnan vanhakaupunki on todella upea mielestäni ja varsinkin vanhankaupungin talot ovat upeita kaikkine yksityiskohtineen. Kameran muistikortille tallentuikin hyvin paljon vanhankaupungin katuja ja taloja. Ensi kerralla haluan ehdottomasti varata enemmän aikaa vanhassakaupungissa pyörimiseen, koska ehdimme vain hieman nähdä tätä upeaa kaupunginosaa ja piipahdimme vain ravintolassa sekä yhdessä pubissa. 

4 kommenttia on "VIIKONLOPPU TALLINNASSA"
 1. Tallinnan vanha kaupunki on kyllä niin kaunis varsinkin kesäisin :) itsekin muistelin käyneeni joskus pienenä tuolla eläintarhassa, vaikka en siitä enää paljon muistakaan :D Pitäisikin lähteä joku kerta pitkästä aikaa Tallinnaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa tuo eläintarha yhdeksi kohteeksi - oli sielä sen verran nähtävää ja halvat sisäänpääsyliput :)

   Poista
 2. Ihanan kesäisiä kuvia Tallinnasta! Vanhakaupunki on kyllä upea paikka, ja varsinkin kesällä nuo kapeat kujat ovat jotenkin niin romanttisia... Eläintarhassa en ole Tallinnassa koskaan käynyt, täytynee ottaa seuraavalla reissulla kohteeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta :). Talojen hempeät sävyt toivat kyllä romantiikkaa katukuvaan :)
   Kannattaa kyllä käydä Tallinnan eläintarhassa! :)

   Poista