sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Vitamiinien täyteinen smoothieHeipsan kaikille! :) Ajattelin tulla näin viikon päätteeksi kertomaan teille hedelmäsmoothiesta, mitä testailin tuossa viikko sitten. Mun oli pitkään tehnyt mieli jotain raikasta hedelmäsmoothieta ja halusin kokeilla myös ensimmäistä kertaa avokadoa yhtenä osana smoothieta. Minun täytyy myöntää, että en ole koskaan uskaltanut maistaa avokadoa pelkiltään, joten en vieläkään tiedä, miltä se loppujen lopuksi edes maistuu :D. Rohkaistuin kuitenkin laittamaan sitä smoothieen, eikä smoothien maussa ollut mitään vikaa, joten jos seuraavaksi uskaltaisin maistaa avokadoa jossain muussa yhteydessä :).

Heitin blenderiin kahden appelsiinin puristetun mehun, kiivin, puolikkaan mangon ja puolikkaan avokadon. Viimeksi, kun testasin vihersmoothieta, niin huomasin, että smoothie kaipaa ehdottomasti jäätä kaverikseen, että smoothie olisi hieman miellyttävämpi juoda, joten laitoin tähän hedelmäsmoothieen muutaman jääpalan tuomaan viileyttä. Smoothie oli ihan hyvä maultaan, mutta kiivi maistui vähän liikaa ja appelsiinikaan ei meinannut päästä esille kiivin vahvan maun takia. Ajattelinkin, että ensi kerralla jätän kiivin kokonaan pois, jolloin muut maut pääsevät paremmin esille :).

Ulkonäöllisesti tämä smoothie ei vienyt ehkä sitä kauneimman smoothien pokaalia, mutta ainakin vitamiineja löytyi tästä smoothiesta. Appelsiinin mehusta, puolikkaasta mangosta ja kiivistä täyttyi jo helposti päivän C-vitamiinit ja avokadosta saatiin esimerkiksi B-, E- ja K-vitamiineja.

On aina kiva kokeilla uusia smoothieita ja haluaisinkin kuulla, mikä on teidän lempihedelmäsmoothie? :)


4 kommenttia on "Vitamiinien täyteinen smoothie"
 1. Haha! Nätimpi tuo on kun se mun vakkarijuoma. Siihen tulee siis mustikoita, puolukoita, tyrniä, lehtikaalta, avokadoa, inkivääriä ja banaania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se ulkonäkö, kunhan maistuu hyvälle :). Maistuuko tuosta sun smoothiesta kuinka tuo puolukka? Mä en ikinä ole puolukasta tykännyt, mutta smoothiessa se menise helposti, jos maku ei vaan liikaa tulisi esille :)

   Poista
 2. Voi vitsi näyttää aivan mielettömän herkulliselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä smoothie oli kyllä yllättävän hyvää! :)

   Poista