lauantai 20. kesäkuuta 2015

JUHANNUS 2015

Hei vain! Moni on varmaan vielä viettelemässä Juhannusta mökeillä tai festareilla eikä koneella kökkimiselle ole aikaa, mutta ajattelin silti jo tulla purkamaan meidän Juhannuksemme blogiin. 

Me vietimme tänä vuonna todella rauhallisen Juhannuksen, koska kummallakaan ei ollut mielenkiintoa viettää iltaa suuremmin vaan päätimme vain olla kotona. Meillä vietteli iltaa myös Kimmon ystävä ja loppuillasta saimme vielä kylään yhden minun ystäväni. Juhannukseen sisältyi ruokailut ja kahvittelut vanhempieni luona, sadetta, grillausta, sadetta, ulkopelejä, sadetta, lautapelejä, sadetta ja muutamat oluet. Taisi käydä siis selväksi, että täälläpäin Pirkanmaata ei aurinko paljoakaan paistanut ja sade iski vähän väliä. Se ei kuitenkaan loppujen lopuksi paljoakaan haitannut, koska olimme suurimman osan ajasta vain sisällä pelaamassa lautapelejä. Grillailu ei tosin ollut mukavaa, kun niskaan tuli vettä.  Toivottavasti ensi vuonna saisimme taas nauttia aurinkoisesta Juhannuksesta niin kuin esimerkiksi saimme nauttia vuonna 2013 :).

Kuinkas teidän Juhannus meni? :) Oliko joku festareilla?


2 kommenttia on "JUHANNUS 2015"
 1. Nam taas Laura noita sun kakkuja <3 Oli varmaan hyvää. Tänne ei niin mitään erikoista, säiden takia jätin mökkeilyn väliin ja hieman outoa näin on juhannusta viettää kotosalla. :)

  Kivaa iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mökkeily ei olisi oikein ollut mukavaa näin huonossa säässä :).
   Kakku kyllä maistui syöjille ja appelsiini toi kakkuun ihanan raikkauden :)

   Kivaa iltaa myös sinne <3

   Poista