maanantai 29. kesäkuuta 2015

MÖKSÄLLÄ
Me vietimme eilen aurinkoista päivää möksällä (eli Kimmon vanhempien mökillä) ja ai, että mä nautin auringosta! En ole ikinä ollut mikään auringonpalvoja enkä ole ikinä nauttinut helteistä, mutta tummoinen 20 astetta ja auringonpaiste on mulle just täydellinen sää. Aamulla tokaisin Kimmolle, kun menimme ulos, että täällähän tarkenee t-paidalla. Mies mulkoilu mua ja kehui hänen tarjenneen ulkona jo viimeiset kolme viikkoa. Mutta itse ainakin luokittelin eilisen päivän oikeasti ensimmäiseksi kunnon kesäpäiväksi! :)

Emme eilen kuitenkaan aurinkoa alkaneet palvomaan vaan menimme möksälle, koska Kimmo oli kinunut jo pari päivää, että lähtisimme grillaamaan. Sunnuntain upea sää innosti minuakin sen verran, että suostuin lähteä grillaamaan. Kimmo grillaili ja minä sain pitkästä aikaa oikeasti rauhassa kuvailla - okei, ehkä suurimman osan ajasta juoksin ampiaisia karkuun...

Joko te olette viettäneet kesäpäiviä mökillä? :)

6 kommenttia on "MÖKSÄLLÄ"
 1. Ihania kuvia Laura ja mökillä pää nollaantuu ja sielu lepää. <3 Aurinkoisia päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3. Se on kyllä totta, mökillä ei tarvitse ikinä ajatella mitään suurempia :)

   Poista
 2. Mökkeily kuuluu kesään! <3 Juhannuksena vietimme Kemiössä mökkielämää ja nyt mieli tekee palata niihin maisemiin. Eiköhän sitä vielä löydä itsensä saaristosta tuijottelemasta merelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! :) Ja mökillä oikeasti rentoutuu, koska jotenkin mökki on vain sellainen paikka, missä ei pidä hötkyillä :).

   Poista