keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

MONDAY WITH ME

Klo 6:45-11:45

Yhden torkutuksen jälkeen jaksoin nousta sängystä ja muistin, että aloitan viikon vapaapäivällä. Normaalien aamutoimien jälkeen laitoin salikassin valmiiksi, koska aloitimme viikon äitini kanssa salilla. Aamusali tuntui tosin hieman pakkopullalta, koska en ollut syönyt aamupalaa ja nälkä kurni mahassa koko salin ajan.Vaikka salitreeni ei oikein maistunut, niin silti päivä vaikutti alkavan hyvin, koska aamulla saimme nauttia hyvästä säästä ja auringosta.


Salin jälkeen nappasin kotoa vain autonavaimet ja rahapussin, ja suuntasin auton nokan kohti lähikauppaa. Lähikaupasta nappasin mukaan lounassalaatin ja aamupalatarvikkeet. 

Kotiin päästyäni suuntasin suihkuun ja testasin ensimmäistä kertaa Jolie-luonnonkosmetiikkamyymälästä saatua Patykan mandariinin tuoksuista suihkugeeliä. Suihkussa tuoksui sitrushedelmät ja totesin suihkugeelin aivan ihanaksi.


Nälkä oli jo niin hirveä, että hain jääkaapista juuri ostamani salaatin ja menin nautiskelemaan sitä sohvannurkkaan ja samalla katselin Vikings-sarjaa. Diego on ihan hulluna tuon salaatin kanaan, joten Diego veteli salaatista suurimman osan kanoista ja minä itse salaatin. Ruoan jälkeen vielä hetken köllöttelin sohvalla, kunnes kello oli jo niin paljon, että oli pakko mennä laittamaan itsensä kuntoon shoppailureissua varten.

Olin juuri aloittanut naamani ja meikin kuvaamisen, kun puhelimeni soi ja ystäväni ilmoitti olevansa jo meidän pihassa. Yhden kuvan ehdin kuitenkin napata, mistä huomaa, että jaksoin lisätä arkimeikkiini harmaan sävyisen luomivärin.Klo 11:45-18:30

Joimme vielä kahvit ystäväni kanssa ennen kuin lähdimme ajelemaan kohti Ideaparkkia. Meillä oli ensin ollut suunnitelmissa, että menemme pitkästä aikaa kiertämään Tampereen keskustan liikkeet, mutta sää oli muuttunut harmaaksi ja sateiseksi, joten valitsimme Ideaparkin. 

Rahapussin sisältö pieneni, mitä enemmän kiertelimme kauppoja ja minulla tuntui vähän lähtevän lapasesta ostosteni kanssa. Minun oli tarkoitus etsiä lauantain illanviettoa varten uusi paita ja uudet farkut, mutta yllätys yllätys ostoskasseihin päätyi kaikkea muuta. 

Kun olimme Ideaparkin kiertäneet ja syöneet itsemme ähkyyn, niin oli aika suunnata takaisin kotiin. Kahvihammasta kuitenkin kolotti niin paljon, että pysähdyimme vielä matkalla Lahdesjärven ABC:lle.


Klo 18:30-23:00

Pääsimme puoli seitsemän aikaa meille ja ystäväni lähti ajelemaan takaisin kotiin. Minä päätin heti purkaa ostoskassit, ettei vaatteet kovin paljoa ehtisi rypistyä. Samalla esittelin Kimmolle ostokseni ja herra totesi, että ei ollut yllättynyt, ettei ostoksistani paljoa väriä löytynyt. 

Kauppakassien purkamisen jälkeen oli aika istahtaa koneen äärelle ja alkaa luonnostelemaan seuraavan päivän postauksia. Pienen tauon pidin postausten kirjoittelusta, kun aloin kuvaamaan Aatua, joka otti lepiä yläkerran aulassa.

Loppuilta kului pikkuporkkanoita nakertaen ja jatkaen Vikingsin katsomista. Kävin vielä ennen nukkumaan menoa kuvaamassa meidän kirsikkapuun kukkia, joita on pienessä puussa vasta muutama.

Kello alkoi lähennellä jo 11:sta, joten oli aika mennä pesemään päivän meikit pois naamalta ja mennä nukkumaan.

2 kommenttia on "MONDAY WITH ME"
  1. Ihanan kuuloinen päivä sinulla. :) Ja apua, olen kateellinen, kun siellä on jo kirsikkapuut kukassa! Täällä pohjoisemmassa sitä saadaan odotella vielä hetkinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tääl on joo hetken jo puut kukkineet :). Meidän kirsikkapuu on tosin vielä niin pieni, ettei siinä montaa kukkaa ole :D

      Poista