torstai 4. kesäkuuta 2015

PÄIVÄN NASSU


Tänään mulla on viikon toinen vapaapäivä, joten päätin ottaa siitä kaiken irti ja tehdä vanhan ja tutun meikin. Muistin meikkipohjan tehtyäni, että en ole vielä VS:n ripsiväriä testannut, minkä ostin Tallinnan reissulta, joten päätin ottaa sen osaksi meikkiä. 

Ensisilmäyksellä ripsari vaikutti ihan hyvältä ja harja kivan tuuhealta. Ripsivärin levityksessä kuitenkin kesti ikuisuus, kun tuntui, ettei väriä vain tule ripsiin tarpeeksi. VS:n ripsarilla oli myös hankala saada silmien ulkonurkkien ripsiin väriä tönkön harjan takia. Alaripsiin ripsari oli kuitenkin todella hyvä, koska ripsarista ei tullut liikaa väriä ja paakkuja lyhyisiin ripsiin. 

Kaikista huonoimman puolen huomasin pari tuntia ripsarin laiton jälkeen. Se varisi todella paljon! Kokoajan joutuu peiliin kurkkimaan onko taas poskipäille karissut ripsaria - argh. En tiedä sopiiko VS:n ripsari henkilöille, jolla on herkät silmät. Minulla on nimittäin ripsarin laiton jälkeen silmät vuotanut tavallista enemmän ja varisevaa ripsaria menee koko ajan silmään, mikä aiheuttaa pientä kirvelyä.

Totean näin ollen, ettei VS:n ripsari ole omaan makuuni, mutta aion sen kuitenkin käyttää loppuun, kun sen kerta ostinkin. Oletteko te testanneet VS:n ripsareita?Otin osaksi päivän meikkiä myös IsaDora ihanan Twist-Up Matt Lips-huulipunan mihin en kyllästy koskaan. Sävy on aina silmäämiellyttävä ja sopii kaikkeen. Sanoinko jo, että se on ihana?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti