torstai 11. kesäkuuta 2015

PÄIVÄN NASSU


Olen huomannut, että olen hieman rohkaistunut erilaisten meikkien testailussa - varsinkin huulipunat ovat näkyneet enemmän meikeissäni. Nyt taputan itseäni olalle, koska tämä on suuri edistysaskel. Alkuviikosta halusin kokeilla meikissä jotain uutta, joten otin esille LivBoxin mukana tulleet Lumenen Natural Code eyelinerin sekä Kubiss Londonin puuterin. Lisäsin meikkiin vielä yhden tuotteen, mikä on tullut viime vuoden lopulla LivBoxin mukana. Huuliin sipaisin punat nimittäin Lumenen Natural Code-huulikiiltokynällä. Meikistä tuli tosi kiva pirtsakan huulikiillon ansiosta ja taisin samalla rakastua Kubiss Londonin puuteriin. Puuteri jätti ihon ihanan tasaiseksi ja mattapintaiseksi.

Lumenen Natural Code eyelineriin hieman petyin tai oikeastaan vain sen kestävyyteen. Kynällä rajausten teko oli helppo, mutta Lumenen eyeliner huutaa kaverikseen luomiväriä, joten ensi kerralla testaan sitä luomivärin kanssa. Rajaukset eivät pysyneet mulla ollenkaan hyvinä koko päivää vaan menivät suttuisaksi ja olisivat vaatineet aina välillä hieman korjailua. Mulla yksi kriteeri meikeissä on kestävyys, koska en ole sellainen ihminen, joka olisi koko ajan vessassa korjailemassa meikkejä. Kestävyyden takia joudun antamaan Lumenen eyelinerille ison miinuksen. Ettei nyt ihan manaamiseksi mene, niin eyelinerin sävy oli ihana ja sopii hyvin moneen silmämeikkiin. 

Onko muuten kenelläkään muulla vaikeuksia kuvata omia meikkailujaan? Mä tuskastelin, että sain edes nämä kuvat näpsästyä postausta varten ja toivoin, että kuvaushetkellä joku olisi ollut paikalla joka olisi ottanut kuvat blogiin. Omaa naamaa on niin hankala kuvata ja kuvakulmat ovat tylsiä. Argh.

2 kommenttia on "PÄIVÄN NASSU"
  1. Ihana nassu, olet niin kaunis ja meikki näkyy hyvin. Minä se en osaa ottaa meikkikuvia lainkaan, ne on vaan naamakuvia. Hih. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3. Meikkikuvat on kyllä hankalia - varsinkin, jos yrittää itse ottaa lähikuvaa silmämeikistä.

      Poista